HT najbrži u mobilnom internetu, dok A1 predvodi f

poruka: 10
|
čitano: 3.116
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HT najbrži u mobilnom internetu, dok A1 predvodi f".
14 godina

recimo ja sa svojih 2/1 gbps pokrivam najmanje 20 nesretnika koji ako imaju 10/1 budu sretni jer im youtube taj dan radi! :\

0 0 hvala 0
12 godina

Ljudi moji,

trebate znati da danas ne bi imali ni kakvog-takvog 5G-a, 4G-a + i FTTH-a, a prije koje desetljeće niti DSL-a za dobar dio korisinika da 90-ih godina prošlog stoljeća tadašnja HPT - Hrvatska pošta i telekomunikacije s p. o. nije povezala sva svoja čvorišta (centrale) optikom tj. već su tada postavili okosnicu mreže koju tek u današnje doba koristimo tj. opterećujemo svime i svačime.

Fejzore na pozdrav kad vidiš komandanta, fejzore u zrak kad vidiš komandanta!!

3 0 hvala 1
18 godina
Re: HT najbrži u mobilnom internetu, dok A1 predvo
Lieutenant commander Data kaže...

Ljudi moji,

trebate znati da danas ne bi imali ni kakvog-takvog 5G-a, 4G-a + i FTTH-a, a prije koje desetljeće niti DSL-a za dobar dio korisinika da 90-ih godina prošlog stoljeća tadašnja HPT - Hrvatska pošta i telekomunikacije s p. o. nije povezala sva svoja čvorišta (centrale) optikom tj. već su tada postavili okosnicu mreže koju tek u današnje doba koristimo tj. opterećujemo svime i svačime.

Istina...kad sam početkom 2000-tih pričao amerima da unutar Sveučilišta imamo 100Mbps, a prema drugim čvorištima 650Mbps,

ameri mi nisu vjerovali, tvrdili su da i kod njih to samo MIT i Standford imaju, kakav sad Carnet

I onda je mudri Mudrinić to poklonio...i mi smo i dalje na sličnim brzinama

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2026 23:42 (segregator).
18 mjeseci
LudaRajcica kaže...

recimo ja sa svojih 2/1 gbps pokrivam najmanje 20 nesretnika koji ako imaju 10/1 budu sretni jer im youtube taj dan radi! :\

Zašto imaš tu brzinu?

18 godina
Novice kaže...
LudaRajcica kaže...

Zašto imaš tu brzinu?

Zato što mu je dostupna?

8 godina
imamo u kući...centar grada...bakar...max brzina 15mbps...jedini način veće brzine je 5G pokućni internet
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
segregator kaže...
Novice kaže...
LudaRajcica kaže...

Zašto imaš tu brzinu?

Zato što mu je dostupna?

Ma jasno, ali baš me zanima ima li specifičan razlog s obzirom da se ipak plaća više.

Ja imam 1 a nečkam se za 2 pa da vidim koje razloge imaju ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2026 14:21 (Novice).
14 godina
Novice kaže...
LudaRajcica kaže...

Zašto imaš tu brzinu?

300/50 mi nije dovoljno a sljedece u ponudi je 2/1...

Imao sam 1/.5 i uspio sam uzicati 2/1 za 31e uz ugovor na 2 godine, sto mi je usteda od 8 eura na regularnu cijenu ali i 4 eura od prijasnje cijene za 1/.5...

Da li mi treba? ne... 1/.5 mi je bilo sasvim uredu ali ovo mi je jeftiniije ispalo... uz malo nelagode, prijetnje prijelaza na drugog operatera i sl.

imao sam 16 godina... surfao sam na svom us robotics modemu, priblizno 34-42 kbps i sanjao sam 1/1mbps link...

na istom sam modemu cijelu noc skidao IE4(ako me sjecanje sluzi 80tak MB, nekakva alfa ilio beta) kako bih mogao koristiti web kako Bog zapovijeda ili je barem to bila intencija..... da mi je bilo 1/1mbps...

eto me danas na 1000 puta brzem linku od mog mokrog sna te oko 25 tisuca brzem linku.... 25 tisuca!!!! a u pm...

edit: malo sam se zeznuo, download je 50 tisuca brzi, ludost!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2026 1:36 (LudaRajcica).
14 godina
HCMAA kaže...
imamo u kući...centar grada...bakar...max brzina 15mbps...jedini način veće brzine je 5G pokućni internet

roditelji su mi na 8/1 prosjecno, ako je dobar dan ode na 10-11/2 :) mbps...

srecom postoji neka slovenska tvrtka i postavljaju optiku po selima... ne rvatska, SLOVENSKA u lijepoj nasoj...

kad kada se bas pitam di su ti nacionalisti, branitelji i ostala baraba, zasto nam ne kopaju kanale za optiku? nisu li oni specijalizirani za kanale?!

nece oni i eto Slovenaca!!!

tako da ce kroz nekoliko mjeseci i oni osijetiti blagodati 300/50 mbps interneta :)

4 mjeseca
Evo ja vec drugi dan bez optike od ht-a. Jedina mana je sporost popravka dok nekaj rikne. Nekaj su gadno sjebali u medimurju.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice