Očekivao sam veći senzor i bolju optiku sa rasponom. Ovako smo dobili vrlo mali upgrade na bateriji, internoj memoriji, malo boljem praćenju objekata i sl. Premali za razliku u cijeni od oko 200e (vidjećemo dok se još stabilizuje).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očekivao sam veći senzor i bolju optiku sa rasponom. Ovako smo dobili vrlo mali upgrade na bateriji, internoj memoriji, malo boljem praćenju objekata i sl. Premali za razliku u cijeni od oko 200e (vidjećemo dok se još stabilizuje).
S obzirom da su najavili i Pro verziju, ostavili su nešto da tu mogu ubaciti sve najbolje i najnovije od ove generacije.
A onda će vjerojatno osnovnom (ovom modelu) Pocketa 4 cijena pasti taman dovoljno da bude bolja kupnja od Pocketa 3.
S obzirom da su najavili i Pro verziju, ostavili su nešto da tu mogu ubaciti sve najbolje i najnovije od ove generacije.
A onda će vjerojatno osnovnom (ovom modelu) Pocketa 4 cijena pasti taman dovoljno da bude bolja kupnja od Pocketa 3.
Hm, GoPro je najavio sjajnu seriju kamera, pa ako bude bolja optika i dobra cijena, možda ipak bude bolje otići na GoPro.
Hm, GoPro je najavio sjajnu seriju kamera, pa ako bude bolja optika i dobra cijena, možda ipak bude bolje otići na GoPro.
Kakve veze ima DJI Pocket s GoPro Mission najavom?
Ovdje komentiramo Pocket seriju od DJI-a, ne Osmo Action (6 aktualnu) koja je odlična i već sam negdje komentirao da ju imam i da ju učim maksimalno iskoristiti.
Ali nema veze s ovom temom, ili ja propuštam priliku vidjeti vezu?
Najava GoPro Mission 1 kamere je jaaako zanimljiva, ali naravno ostaje nam za vidjeti ono najbitnije - cijenu. Jer ako uspiju to sve što su najavili ugurati u atraktivni cjenovni razred - tek tada možemo pričati o konkurenciji DJI-u.
Ovako posrnuli div GoPro je na tragu da bude GoBroke.
Kakve veze ima DJI Pocket s GoPro Mission najavom?
Ovdje komentiramo Pocket seriju od DJI-a, ne Osmo Action (6 aktualnu) koja je odlična i već sam negdje komentirao da ju imam i da ju učim maksimalno iskoristiti.
Ali nema veze s ovom temom, ili ja propuštam priliku vidjeti vezu?
Najava GoPro Mission 1 kamere je jaaako zanimljiva, ali naravno ostaje nam za vidjeti ono najbitnije - cijenu. Jer ako uspiju to sve što su najavili ugurati u atraktivni cjenovni razred - tek tada možemo pričati o konkurenciji DJI-u.
Ovako posrnuli div GoPro je na tragu da bude GoBroke.
Pa naveo sam da sam očekivao sam veći senzor i bolju optiku sa rasponom. S obzirom da nismo dobili, bolje je možda otići na GoPro sa izmjenjivim objektivima. Ali hajde da sačekamo cijene.
A ja ti kažem da brkaš kruške i jabuke.
Uspoređuješ GoPro akcijske kamere / pandan Osmo Action seriji s kamerom iz naslova - Osmo Pocket serijom.
Podsjeti me, ima li GoPro kameru koja ima gimbal - kao što je Osmo Pocket serija?
Pa to i jeste fazon. Nova GoPro ponuda izlazi uz okvira akcione kamere, jer da nije tako, ne bi ponudili verziju sa gripom i ne bi ponudili verziju sa objektivom, dok DJI Osmo Pocket nije izašao iz okvira VLOG kamere, a mogao je. Interesantna će biti i PRO verzija, možda nešto promijeni po tom pitanju. Ako si nekada koristio GoPro, znaš i sam da imaju vrhunsku softversku stabilizaciju, koja dosta kompenzuje hardverski nedostatak. Međutim, ima zanimljivih malih gimbala, pa se i to može završiti.