Ako će i on biti 60 Hz bolje da ga ni ne izdaju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja se bas nadam da ce biti 60 Hz
zanimljivo kako se uvijek hejteri nakace :)
ja se bas nadam da ce biti 60 Hz
zanimljivo kako se uvijek hejteri nakace :)
Hejteri? Do sad sam kupio 4 iPada, od toga 2 iPada Pro. I iPad mini 6. O masi androida da i ne pričam.
Tako da znam što je 120Hz i znam kako izgleda kad je 60Hz.
Kupio bih tri Aira umjesto iPada Pro kojem je cijena otišla u nebesa samo da su 120Hz.
Isto tako sutra bih odmah kupio novi iPad mini da ima 120Hz jer osim za čitanje knjiga ne mogu ga gledati na tih jadnih 60Hz.
O jelly scrollu na 60Hz da i ne pričamo.
Iskreno, sramota je da uopće branite 60Hz u današnje vrijeme.
nismo svi isti,ja imao 120 sada imam 60 i apsolutno mi ne fali
a jednom ce i tih 120 doci,pa opet nece bit dobro :)
nismo svi isti,ja imao 120 sada imam 60 i apsolutno mi ne fali
a jednom ce i tih 120 doci,pa opet nece bit dobro :)
Gle, nisam jedini, 60Hz na svim njihovim uređajima se naveliko kritizira.
Pošto će biti OLED (navodno) nadam se da ipak bude 120Hz, jer na OLEDu će 60Hz trzuckanje još više doći do izražaja.
Bitne su opcije, ja za sad imam što kupit kad budem opet kupovao, nije baš da moram Apple, nisam ni ja baš blesav :-)
Nije OLED u svemu bolji, ako koristite pretežno bijele teme na kompu, baterija se brže potroši nego na IPS-u.
Al dobro, ugl je dobrodošla promjena. I imamo Neo za sirot'nju. 
Nije OLED u svemu bolji, ako koristite pretežno bijele teme na kompu, baterija se brže potroši nego na IPS-u.
Al dobro, ugl je dobrodošla promjena. I imamo Neo za sirot'nju. 
Nije, slažem se, za tablet je čak nezgodan. Bijela jako grije panel, pa se osim što troši bateriju zna i dimmati kako se ne bi pregrijao. Što je extra iritantno.
Zato je 120Hz bolji upgrade nego OLED.
vraća se ajped er 
Do sada sam kupio dva iPada, prvi Air i Pro 5th model!
Razloga je bilo prekonekoliko, a skorom svi su zaginuli, najbitniji, iPad Pro NIJE dobio (još, za sada) funkcionalnost rada sa MAC aplikacijama!
Hoću li više ikada uzeti ikakav iPad, pogotovu nakon izlaska iPhone Fold/Ultra modela, nekako nisam baš siguran! Obzirom imam MAC, uskoro utvaram si iWatch Ultra plus kako kazah iPhone Fold/Ultra, ne vidim praktički smisla uzimanja takvog komada mobilnog gadgeta, da ima ne znam kakav display, interne memorije, procesor i pusta obećanja Tima Coocka koje nikada ne ispuni!
ATJ Lučko
Ne znam zašto bi to kupio ? Imas mob imas laptop,čemu tablet sluzi uopće
...potpis nije potreban...
Ne znam zašto bi to kupio ? Imas mob imas laptop,čemu tablet sluzi uopće
Zanimljivo kako se uvijek hejteri nakace :)
Isto tako kažeš nismo svi isti i onda si skočiš u usta s ovim.
Možda nije za tebe, ali ima puno dobrih primjena. Naravno ako kupiš kvalitetan, a ne najjeftiniji. A ne razumijem što si se od početka odmah uzbudio, a tableti te ni ne zanimaju.
Što za posao, što privatno. Više koristim tablet nego mobitel, em je veći ekran, em su appsi bolji, em se bolje vidi i tipka na njima, pinch-to-zoom je vrhunski na velikom ekranu.
Nema ništa bolje navečer se zavalit u fotelju, čitat knjigu, strip, gledat nešto i pokraj imati tablet za nešto nabrzinu pogledati. Lagan je, baterija traje danima, a androidi čak imaju i mogućnost da ih svi ukućani mogu koristiti svaki sa svojim profilom.
A na kompu sam ionako cijeli dan.
Tablet nije potreba, to je komfor. Zašto bi kupio puno toga? Generalno ti ništa ne treba osim par kvadrata smještaja i nešto hrane.
Zašto bi kupio knjigu kad možeš posudit u knjižnici?
Zašto bi kupio sušilicu kad možeš veš sušiti na zraku?
Zašto bi kupio bežične slušalice kad i one na žicu rade i imaju čak i bolji zvuk?
Zašto bi kupio auto kad možeš ići biciklom ili busom?