Google Quantum AI upozorava: kvantna računala "raz

poruka: 4
|
čitano: 1.560
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Quantum AI upozorava: kvantna računala "raz".
18 godina

" istraživači su odlučili primijeniti metodu odgovornog otkrivanja. Umjesto objave konkretnih nacrta za napad, koristili su dokaze s nultim znanjem kako bi potvrdili točnost svojih procjena bez otkrivanja opasnih detalja."

A inače na svakom koraku u niskom startu vrebaju hackeri sa 500k qubit

računalima koji bi odmah požurili implementirati "nacrt za napad"

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Najbolje bi za čitav planet bilo da se taj obmanjujući priramidalni Bit-konjski žderač energije i drugi resursa kompromitira već danas.

Ali umjesto toga se traži hitni prelazak na post-kvantnu kriptografiju služeći se psiholškim inženjeringom straha, a sve u cilju "novi runda invensticja" i puhnja balona tržišne vrijednosti mega korporacija.

A posljedica će biti trošenje još više energije i resursa za bit-konja i ostale srodne idiotske podhvate.

7 1 hvala 2
2 godine
Re: Google Quantum AI upozorava: kvantna računala
Koga briga?! Neka oni meni lijepo naprave AI koji može spajati igre. Recimo, rado bi igrao spoj elemenata GTA5, RDR2, The last of us, Far cry, Need4Speed, Tekkena, Warcrafta, LOTRa i još par poslastica. Zamisli jašeš Sin Cityem dok te prsti pas nakrcan eksplozivom i možeš brijati po unutrašnjostima zgrada gdje mlatiš orke ili voziš pustinjom i naiđeš na neboder u kojem lasom možeš hvatati vilenjake...
Mučko Đubre
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Je baš bu prvi BTC, niko nebu diral "gaziljune" dolara po raznim bankama na svijetu, prvo budu tih par triljuna išli dirat, koje ionako nebuš mogel unovčit, pogotovo kad krene nagli pad cijene kripta na praktički nulu.

Genijalci.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice