F1 je gotova, svake godine sve veće smeće
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bravo Davore, svaka ti je na mjestu. Ta nova "napetost" je umjetno stvorena, kao u idiotskim show-ovima gdje na kraju svake epizode ispada jedan natjecatelj, pa prije objavljivanja luzera dvije minute švenkaju od natjecatelja do natjecatelja.
Svima iste bolide pa neka se utrkuju najbrži među najbogatijima jer je Formula bila i ostala sport za lovaše 
F1 je sport tehnologije koliko i vozača. Oboje su podjednako važni, a algoritam je tehnologija. Tko zna bolje upravljat tom tehnologijom taj pobjeđuje. Oni koji gube, kao i obično, plaču.
Ako je ovo stvarno tako, a ne vidim razlog da ne bi bilo onda se 100% slažem sa autorom.
Problem je u tome što se forsiraju promjene radi promjena. Jedno dobro što smo dobili sa ovim setom pravila je što se auti mogu puno bliže pratiti i aktivni aero. A to je i jedino što je zapravo trebalo mijenjati. Starim pogonskim jedinicama nije ništa falilo.
Ako je ovo stvarno tako, a ne vidim razlog da ne bi bilo onda se 100% slažem sa autorom.
Problem je u tome što se forsiraju promjene radi promjena. Jedno dobro što smo dobili sa ovim setom pravila je što se auti mogu puno bliže pratiti i aktivni aero. A to je i jedino što je zapravo trebalo mijenjati. Starim pogonskim jedinicama nije ništa falilo.
Promjene su uvedene da bi se privukla nova velika imena iz auto industrije. Tako su dobili Audi, Honda se (opet) vratila sa za sada katastrofalnim proizvodom, a došlo je i veliko ime iz USA - Cadillac koji za sada vozi sa Ferrarijevim pogonskim jedinicama, ali kao imaju planove da naprave svoje.
Pozitivne stvari su više proizvođača, jedan tim više na gridu i manji i lakši bolidi.
Sve ostalo je OGROMNA katastrofa koju iz F1 na sve načine pokušavaju ublažiti, zamaskrati i cenzurisati, ali old school gledaoci koji razumiju šta se događa i vozači su sve glasniji u svom negodovanju i vidjećemo koliko će to imati uticaja.
Jer dok god im brojke rastu i utrke budu rasprodane Amere iz Liberty Media zaboli ona stvar šta ko misli.
Jedino kada ih se udari po džepu masovnim otkazivanjem pretplata na F1TV i smanjenim brojem gledalaca na utrkama će mijenjati nešto.
A s obzirom koliko su nove Netflix publike dobili u posljednje vrijeme, pogotovo američke, kojima je jedino bitno da se na stazi dešava konstantna akcija ma kakva ona bila nisam neki veliki optimista da će se uskoro nešto promijeniti na bolje.
Ovo me podsjeća na kritike prema današnjim video igrama s mikrotransakcijama i sl. Mi "pravi" gejmeri (čitaj pratioci F1) smo žestoko protiv smjera u kojem to ide, ali činjenica je da popularnost raste i da novi ljudi dolaze, gledaju i prate i njima je bitan show. Show je da imaš preticanja, show je da imaš dramu, svađe, sve što Netflix voli. Ta ujednačenost vozača također, nešto je što prije nije postojalo, a danas praktički svatko može biti prvak u pravom bolidu. Svačiji favorit može osvojiti utrku i nema one hijerarhije kao prije 20 godina.
Gdje su ove sezone Max, Piastri i Norris? Prošle sezone su dominirali. Promjena pravila i nema ih.
F1 je gotova, svake godine sve veće smeće
Meni je šok i vjeverica da ljudi to još uvijek i prate.
Jednostavnije rješenje da ubace NO2 umjesto elektromotora i baterija...
NFS u punom smislu.
Jesam li ja ili svaki sport gubi smisao čim ubacuju "tehnička" rješenja umjesto da se drže jednostavnosti. Pikado mi postaje zanimljiviji od F1.
imate druga razna natjecanja s autima,gledajte to
kao da vas neko tjera na gledanje "umjetne" formule 1
koja je sve popularnija BTW
Kvantitet kvantitet kvantitet, za kvalitet znaju samo stari igrači.
Ti kao da radiš u Liberty grupi pa želiš cenzurirati mišljenja da dionice ne padnu.
F1 je šou, kao i svaki drugi profesionalni sport. Ljudi se bave nekom profesijom, pa tako i profesionalnim sportom, da bi zaradili novac potreban za život, a ne da bi uživali u njemu. Uživa se u hobijima. Ako vam se to ne sviđa - vi nemojte gledat, izgleda da ima dovoljno onih koji će gledat.
p.s.
Što mislite zašto je RTL otkupio prava za prijenose. Sigurno ne zato jer su veliki ljubitelji novih pravila.
Cim mi je sestra pocela gledat F1 znam da nešto ne štima
F1 je šou, kao i svaki drugi profesionalni sport. Ljudi se bave nekom profesijom, pa tako i profesionalnim sportom, da bi zaradili novac potreban za život, a ne da bi uživali u njemu. Uživa se u hobijima. Ako vam se to ne sviđa - vi nemojte gledat, izgleda da ima dovoljno onih koji će gledat.
Oprosti, ali tko si ti da ikome govoriš da li da gleda ili ne? Ima nas koji gledamo i gledat ćemo, ali ušutkat nas neće! Ako ne valjaju regulative onda ne valjaju i borit ćemo se pa makar na društvenim mrežama da ih promijene.
Rally da, formula baš i ne.
Koju biste drugu kategoriju preporučili za pratiti? Hypercarovi mi izgledaju dobro, ali vidim da su to endurance utrke od 5+ sati.
Cim mi je sestra pocela gledat F1 znam da nešto ne štima
Nema baš žena na forumu da te sad razapnu 
Ali da, ja sam isto primijetio da su cure (mlađe) počele pratiti. Naravno sve kreće od Drive to Survive i simpatiziranja mladih vozača
Oprosti, ali tko si ti da ikome govoriš da li da gleda ili ne? Ima nas koji gledamo i gledat ćemo, ali ušutkat nas neće! Ako ne valjaju regulative onda ne valjaju i borit ćemo se pa makar na društvenim mrežama da ih promijene.
Ajde eto, ništa ti ja neću govorit. Gledaj i bori se. Nadam se da ćeš imati uspjeha u svojoj borbi.
Ja ni dalje neću gledat jer i ova F1 je dosadna, istina manje, kao i ona prije. Kod svakog prenosa bi zaspa, a pratija sam to još kad je vozija Jackie Stewart, pa valjda nekog kurca o tomu znam.
NFS u punom smislu.
ultimativni dodatak bi bio da onboard camera upali blur effect kad vozac stisne NOS
NFS u punom smislu.
ultimativni dodatak bi bio da onboard camera upali blur effect kad vozac stisne NOS
Bilo bi bolje da bude random, tj. da vozača iznenadi pa makar i u zavoju.
Dosadni ste
Kao penzici koji seru Non stop
Uvik stare gernerqcije seru i samo seru
Kad je Mac odjurio i kružio stazom od prvog kruga onda vam je to bilo umijeće
...potpis nije potreban...
Dosadni ste
Kao penzici koji seru Non stop
Uvik stare gernerqcije seru i samo seru
Kad je Mac odjurio i kružio stazom od prvog kruga onda vam je to bilo umijeće
Ako ćemo nastaviti ovim tempom uskoro ćeš gledati robote bez vozača kako se utrkuju. Izgubilo je dušu. Formula je postala gadget na kotačima.
Da ne komentiram dovlačenje "influencera" na staze kako bi privukli mlađe gledatelje.
Ako Max veli da je MArio Cart, znaci da jest Mario cart ;)
Mislim, formule su ok, areo koji imaju je ocito uredu, prate se,,,, ali ovaj elektro cincilator je tu visak i cista sramota....
neka idu na V8 kako su najaviili, makar bih ja V10 radje, neka idu na full eco fuel, ostave max 30% e cincilatora da pomogne kod ubrzanja sa niskih brzina i puste ovakvu aerodinamiku i to je to... mozda e turbo umijesto e cincilatora? makar bi to ubilo zvuk....