Radije bilo koji kinez sa aliexpressa nego to prepakirano u ime white shark
recimO ATK VXE Dragonfly R1
VenAtoR#2231
Onda npr. Rapoo mt760.
Možeš birati između L i M verzije, zavisno da li ti bolje paše veći ili manji. Može se nabaviti i dodatak da se puni bežično (ili kupiš u startu "pro" verziju koja se nedavno pojavila gdje sve to dođe u paketu). Miš je kopija Logitech MX Mastera, jedino što mu fali je infinity scroll. Ima i USB prijemnik (dva dobiješ), podržava i bluetooth, kao i MX Master ima tipku odozdo sa kojom se prebacuješ između "klijenata". Baterija traje solidno. Stoji mi upaljen, punim ga cca svaka 2 tjedna reda radi, ne zato što krepa...
Pogledao i deluje da su ljudi super zadovoljni, ali nemam pojma koju bih varijantu poručio. Na brojnim podvarijantama, tri senzora, tri procesora (ukupno 5 kombinacija samo te dve komponente), četiri tipa prekidača, tri nivoa trajanja baterije, skuplje varijante ne podržavaju BT, ali podržavaju bržu konekciju, ali svi dolaze sa istim dongleom koji je ne omogućava (pri čemo te jače varijante više nisu tako jeftine, nego i one dođu do $50)...
Onda npr. Rapoo mt760.
Možeš birati između L i M verzije, zavisno da li ti bolje paše veći ili manji. Može se nabaviti i dodatak da se puni bežično (ili kupiš u startu "pro" verziju koja se nedavno pojavila gdje sve to dođe u paketu). Miš je kopija Logitech MX Mastera, jedino što mu fali je infinity scroll. Ima i USB prijemnik (dva dobiješ), podržava i bluetooth, kao i MX Master ima tipku odozdo sa kojom se prebacuješ između "klijenata". Baterija traje solidno. Stoji mi upaljen, punim ga cca svaka 2 tjedna reda radi, ne zato što krepa...
neki dan sam vratio Rapoo MT760L jer ima najgori scroll wheel koji sam koristio unazad.. 15 godina?
svaki uredski genericki zicani mis od 5 eura je bolji od toga.
srednji klik bi uhvatio valjda svaki 5. put iako gumb fizicki klikne i osjeti se klik-feedback, mora se bas odrjesito stisnut da uhvati.
i kaj je najsmjesnije uzeo sam i drugi jer sam mislio da sam dobio defekt, na kraju i njega vratio.. e sad, ili imam najgoru srecu sa Rapoo ikad ili jednostavno imam prevelike zahtjeve od misa.
sve skupa je velika steta jer mi mis savrseno sjedi u saci i tezina mu je taman.
kontekst - MX Master 3S mi ergonomski ne odgovara i vec muku mucim s njim par mjeseci, sve u nadi da ce mi "sjest", nevjerojatno kolko je MX Master 1 bolje odgovara mojoj saci..
Onda npr. Rapoo mt760.
neki dan sam vratio Rapoo MT760L jer ima najgori scroll wheel koji sam koristio unazad.. 15 godina?
svaki uredski genericki zicani mis od 5 eura je bolji od toga.
srednji klik bi uhvatio valjda svaki 5. put iako gumb fizicki klikne i osjeti se klik-feedback, mora se bas odrjesito stisnut da uhvati.
i kaj je najsmjesnije uzeo sam i drugi jer sam mislio da sam dobio defekt, na kraju i njega vratio.. e sad, ili imam najgoru srecu sa Rapoo ikad ili jednostavno imam prevelike zahtjeve od misa.
sve skupa je velika steta jer mi mis savrseno sjedi u saci i tezina mu je taman.
kontekst - MX Master 3S mi ergonomski ne odgovara i vec muku mucim s njim par mjeseci, sve u nadi da ce mi "sjest", nevjerojatno kolko je MX Master 1 bolje odgovara mojoj saci..
Imam L i M verziju, rade OK, nisam primjetio da klik na kotaču zeza.
Na poslu imam MX Master 3S pa mogu reći da mi je jedino što fali na Rapoo-u infinity scroll kada se jednom navikneš na tu funkcionalnost. No osim toga je jedina razlika u masi, Master je nešto teži.
Sa tim da sam ih kupio prije cca godinu dana. Možda su promjenili nešto u proizvodnji? Vidim da sada ima MT760 Pro koji dolazi sa wireless charging modulom, i MT720 Pro koji izgleda isto po svemu i nisam uspio skužiti koja je razlika. Možda je tu caka, da su downgrade-ali "normalnu" verziju, a ono što je prije bila normalna je sada Pro. 🤔
Kad će klonovi grafike i procesora da se igramo?