Valve potvrdio da njihov novi igraći hardver stiže

poruka: 6
|
čitano: 2.100
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Valve potvrdio da njihov novi igraći hardver stiže".
12 godina

Zapravo se radi o vrlo sposobnom uređaju (iako bih radije vidio unutra neku izvedenicu na bazi nVIDIA entry level , 4060 ili 5060 zbog DLSS-a i FG-a) ,i najvažnije, cijenom će biti vrlo pristupačan ako Trump u međuvremenu ne digne bjesomučno carine prema EU .. :) .. :) .. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2026 19:38 (W2000).

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Valve potvrdio da njihov novi igraći hardver s
W2000 kaže...

Zapravo se radi o vrlo sposobnom uređaju (iako bih radije vidio unutra neku izvedenicu na bazi nVIDIA entry level , 4060 ili 5060 zbog DLSS-a i FG-a) ,i najvažnije, cijenom će biti vrlo pristupačan ako Trump u međuvremenu ne digne bjesomučno carine prema EU .. :) .. :) .. 

Po zadnjim leakovima najjeftiniji sa 512GB SSD, 16GB of DDR5 RAM i 8 GB of GDDR6 bi bio oko 990 eur, verzija sa 2TB SSD pa oko 1200 eur. Sad dali je to pristupačno ovisi samo i isključivo o tome kako će "gonit" igre. Ako to bude min 60fps na 4k bez nekog iživljavanja sa fg onda neće bit loše.... tako da živi bili pa vidili!

15 godina
Gdje je novi kontroler? Njega baš ne kaće problemi s memorijom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Steam machine = PC za sirotinju (entry level za gaming) kako je krenulo. Jedna malena kutijica umjesto malo vece kutijice s istim hardwareom unutra. Sve ovisi o cijeni, ali ne svidja mi se kuda sve ovo ide. Umjesto naprijed, ide sve unazad.

2 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
SamoPitam3 kaže...

Steam machine = PC za sirotinju (entry level za gaming) kako je krenulo. Jedna malena kutijica umjesto malo vece kutijice s istim hardwareom unutra. Sve ovisi o cijeni, ali ne svidja mi se kuda sve ovo ide. Umjesto naprijed, ide sve unazad.

16 godina

Pored XsX i PS5 nema smisla davati 500€ više za iste ili malo lošije performance. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice