da
Hoćete li pratiti Formulu 1 ove sezone?
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.187
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon današnjih kvala - ne; ovu ću odsjediti i pogledati samo kratke recapove. Mislim da smo danas u top 2 vidjeli i WDC i WCC. I ne samo to, nego svaki krug nekonzistentan, pad brzine naglo i snažno kad nema baterije itd. Vjerojatno ću se prebaciti na MotoGP pa vidjeti gdje je F1 2027.
EDIT: Vezano uz naše komentatore, jako loše u usporedbi s par sezona F1 TV-a do sad. Ono, čovjek vozi brzi krug, oni komentiraju LEDice i display. Ok jednom da je neko baš pao s marsa. Ali svaki put? Nula napetosti, trkeljenje o svemu vezanom osim onog što se zbiva, podsjetili me na "dane slave" HRTa :D No to sam ja, meni osobno grozni.
ja cu je jedino i iz tog razloga pratiti...jer je free :)
i dobro odraduju posao
Ne na RTL/VOYO , ovo je za mene korak unazad što se komentiranja tiče.
Da ne komentiram kvalitetu slike na VOYO..upscaleani HD?! Ozbiljno?
Bothersomes
Da, pratit ću kao i do sada (od 2018.) preko F1TV-a.
I idem i ove godine, kao i lani na utrku u Austriju.
4. utrka koju ću gledati uživo.
Zato što je F1 jedini sport koji pratim i živim.
Ostalo me ne zanima.
Ne na RTL/VOYO , ovo je za mene korak unazad što se komentiranja tiče.
Da ne komentiram kvalitetu slike na VOYO..upscaleani HD?! Ozbiljno?
Imaš pretplatu na Voyu ?
Da, bio sam uzeo kad je bila "6 za 6 " promocija, dakle, godišnja u pola cijene..i zeznuo se.
Slika je lošija nego kad gledam snimku preko RTL-a na MAXTV, barem F1. Kad gledaš njihove sapunice, slika je perfekcija, zato sam i ja naivno to uzeo nadajući se da će tako biti i za F1.
Na kraju sam utrku odgledao na SKY SPORTS F1 UHD preko IPTV.
Da, bio sam uzeo kad je bila "6 za 6 " promocija, dakle, godišnja u pola cijene..i zeznuo se.
Slika je lošija nego kad gledam snimku preko RTL-a na MAXTV, barem F1. Kad gledaš njihove sapunice, slika je perfekcija, zato sam i ja naivno to uzeo nadajući se da će tako biti i za F1.
meni nisu jasni ljudi koji to placaju? sta uopce vi dobivate s tim vojom?
f1 fan ima f1tv i gotova prica,a platis manje nego taj vojo..
meni nisu jasni ljudi koji to placaju? sta uopce vi dobivate s tim vojom?
f1 fan ima f1tv i gotova prica,a platis manje nego taj vojo..
Ja sam uzeo po pola s frendom 4 mjeseca za probu, mislio sam da će biti direktan feed od F1 a ne rebroadcast samog RTL-a. Pazi logike, direktan feed je samo kad se gleda snimka nekoliko sati nakon utrke...
Nisam gledao kad je bilo uživo.. ma uzeo sam zbog mame zbog nekih sapunjara..ma nebitno.
Nego, tko je gledao uživo preko VOYO, da li je bilo reklama na VOYO? Na RTL su bila 2 bloka..
Ja uvijek formulu pratim preko SKY UHD kanala. Nema reklama i ostalog shita. Komentatori su okay.
Meni na LG-u C4 nema F1TV appa...
Jedino da probam na mob skinuti app i zrcaliti na TV?
Al nisu mi bili loši naši u prvoj utrci, začudo, mije bilo previše reklama.
Meni na LG-u C4 nema F1TV appa...
Jedino da probam na mob skinuti app i zrcaliti na TV?
Al nisu mi bili loši naši u prvoj utrci, začudo, mije bilo previše reklama.
Kako inače gledate? Možeš castati s mobitela na TV, ili ako ti je komp isto upaljen, možeš s kompa castati na tv, a mob ostaviš za neki view.
Meni se super pokazalo na TV-u gledam live feed s kompa, na laptopu si stavim vremena/tracker i maxov onboard, a na mobitelu po potrebi pratim vremena na f1-dash