Idući tjedan gasi se Highguard, igra koja nije pož

poruka: 4
|
čitano: 1.821
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Idući tjedan gasi se Highguard, igra koja nije pož".
7 mjeseci
Idući tjedan gasi se Highguard, igra koja nije pož

Slijedeci na redu Marathon. Ja stvarno vise neznam sta je tim studijima. Ocito ima neka financijska caka koju mi obicni smrtnici ne razumijemo. Jer stvarno razvijati igru od 200 milijuna godinama i znajuci da ima 5% sanse da uspije je ludost, ili su stvarno idioti ili ima nesto u pozadini sto ne razumijemo. 

One Man Games

6 0 hvala 1
9 godina
Re: Idući tjedan gasi se Highguard, igra koja nije
OMG_Studio kaže...

Slijedeci na redu Marathon. Ja stvarno vise neznam sta je tim studijima. Ocito ima neka financijska caka koju mi obicni smrtnici ne razumijemo. Jer stvarno razvijati igru od 200 milijuna godinama i znajuci da ima 5% sanse da uspije je ludost, ili su stvarno idioti ili ima nesto u pozadini sto ne razumijemo. 

da se ne spominjem da radis 80% isto sto i svi drugi ocekujuci ne znam kakav uspjeh.

Genericki likovi, 30% nekih kao aliena, 30% zena s zelenom kosom, 30% nekih kao "cool" likova, i neka energetska oruzja ili kvazi smajseri ili granade launcheri. 

A onda iznenadjenje: "Idući tjedan gasi se..."

6 mjeseci
OMG_Studio kaže...

Ni meni nije jasno imaš već razvikane igre kao apex, valorant, warzone, bf, ajde pubg, fortnite, kao što u mobi imaš LoL i Dotu i onda umjesto da smisle nešto novo, ne generalno idu copy/paste pucačina pa šta bude. Jednostavno tržištu treba nešto novO, ovakvih spomenutih igri ne fali, a nove rijetko ako i uopće uspiju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2026 11:15 (Hrža).
8 godina
Hrža kaže...
OMG_Studio kaže...

Ni meni nije jasno imaš već razvikane igre kao apex, valorant, warzone, bf, ajde pubg, fortnite, kao što u mobi imaš LoL i Dotu i onda umjesto da smisle nešto novo, ne generalno idu copy/paste pucačina pa šta bude. Jednostavno tržištu treba nešto novi, ovakvih spomenutih igri ne fali, a nove rijetko ako i uopće uspiju.

Kad studiom upravljaju menadžeri koji gledaju da im se investicija u razvoj igre vrati u zadanom periodu, nitko neće riskirati već se ide na sigurno kroz etablirane žanrove i mehanike igranja.

Kad studiom upravljaju gameri, dobiješ npr. Expedition 33. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice