Kako sad to da T-com ima toliko viška novaca. Zar nisu u nestašici s novcima kad jadni moraju svake godine povecavati cijene zbog inflacije.
SHNL na MAXtv-u do 2031. godine uz najvrjedniji sp
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.873
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako sad to da T-com ima toliko viška novaca. Zar nisu u nestašici s novcima kad jadni moraju svake godine povecavati cijene zbog inflacije.
Ovo je izravna kupovina ekskluzivnosti sadržaja koji čini njihovu uslugu (IPTV) atraktivnijom na tržištu, što im na koncu donosi prihode od korisnika koje su na taj način privukli (IPTV+Internet).
Premier League, Serie A?
To još nije poznato. Posebno sve komplicira što za neka natjecanja Arena ima prava čak do 2029.:
https://www.bug.hr/televizija/arenasport-odlazi-iz-hrvatske-n1-i-sportklub-bit-ce-na-a1-tv-u-i-maxtv-u-55668
Prvi kandidat za preuzimanje nacionalnih liga je Sportklub, ali ne bi bilo čudno da neki od telekoma otkupi prava za Ligu prvaka (najatraktivnije natjecanje), već smo imali takvu situaciju.
Arena ima LP do 2027.
Jasno mi je sve to. Ali mi se ne svidja njihova politika. Prije par dana ste imali i clanak o njihovoj dobiti da je najveca do sada...
Kako nece imati svake godine sve vecu dobit kad svake godine povecavaju cijene - a npr. usluga ostaje ista. Bar da se brzina interneta poveca ili nešto....
A mi nemamo nikakvog izbora. Jer svi telekomi se u RH ponašaju kao jedno. Vjerovatno su u dogovoru - što je isto kažnjivo.
Pozivaju se na inflaciju - a upravo je oni stvaraju s tim podizanjem cijena
Ne znam što rade i naša regulatorna tijela RH koja sve to dopuštaju. Vjerovatno idu na janjetinu zajedno nakon posla. Da bi išta za gradjane napravili i zaštitili ih.
Prvi put kada su to napravili prije par godina u ugovoru nije nista stajalo oko inflacije i svejedno su to napravili. Nisu ispoštovali ugovor. Tada sam ih zvao sam ih i poslao sam ih ... znate vec gdje.
Ovo što vi govorite - bilo bi zanimljivo vidjeti koliki je to postotak novih privucenih korisnika odnosno koliki je prihod od novih korisnika koji su uzeli max tv da bi gledali HNL, a koliki su prihodi porasli od podizanja cijena od postojecih korisnika.
Jer ako im prihodi rastu samo zato što su digli cijene onda se nemaju cime hvaliti.
BUG novinari - pišite molim vas o grafickim i zvucnim karticama, monitorima, maticnim plocama, RAM-u, CPU.....
Ovakve vijesti ostavite za druge portale.
Telekomi su postali nove banke - kako najbolje iscjediti korisnike
Bitno je da država reagira kad frizerka digne cijenu za frizuru