Nestašica memorije odgađa PlayStation 6, a poskupl

poruka: 15
|
čitano: 3.579
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nestašica memorije odgađa PlayStation 6, a poskupl".
7 godina

PS4 pro kupljen prosinac 2018...znači bude u uporabi di 2030:)...i onako nisam ga koristio od rujna 2024...razlog...drugi grad...podstanarstvo

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina

Bolje da sloze nove igre.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Odlična vijest!!!

To znači da neću morati ni PC upgrade-ati do barem 2028/29-e

Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina

jos ce ispast da cu svoj switch prodat za vecu lovu nego sta sam ga kupio

4 0 hvala 0
14 godina

Ko bi rekao da će igraći hardver postati investicija.

Xbox SeriesX kupio 2022. za 450€ na amazonu, prodao ga za Božić 2025. za 500€ na njuški. Kako lik nije ni pitao za spustit cijenu, možda sam mogao dobiti još koju deseticu gore... Znači bez garancije, fest korišten skoro 4 godine, otišao u jedno popodne.

Glupo je vrijeme za bilo kakav upgrade radit i na pc-u. U siječnju prošle godine uzeo sam 4 sticka po 16GB DDR5 od Kingstona, čini mi se Fury Beast model, platio sam komad po 100€ ravno na akciji, danas isti košta 250€.

Sad mi još treba 64GB, nemam šanse naći po normalnoj cijeni, čak ni rabljeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2026 10:30 (Apachy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Re: Nestašica memorije odgađa PlayStation 6, a pos
sporttest kaže...

Isto, uzeo S2 u ljeti, igrao fakat malo i skuplja prašinu, tu i tamo upalim radi zdravlja baterije. Htio sam ga prodati, al ću pričekat još malo.

Razmišljam uzet PS5 pro jer ću GTA 6 svakak htjet pa nek stoji ak će cijene gore...

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
10 godina
Lovac kaže...
sporttest kaže...

Isto, uzeo S2 u ljeti, igrao fakat malo i skuplja prašinu, tu i tamo upalim radi zdravlja baterije. Htio sam ga prodati, al ću pričekat još malo.

Razmišljam uzet PS5 pro jer ću GTA 6 svakak htjet pa nek stoji ak će cijene gore...

ja sam uzeo 4mj star i uz njega dobio acc sa brdo igrica za 400e (i to AAA naslovi) 

u tom trenutku je to bilo 200e ispod cijene, znaci zapravo cu za 6mj kad ga planiram prodat i dobro zaradit 

15 godina
Lovac kaže...

Kad god se pojavi neki PS5 PRO na forumu si razmišljam da li uzeti pa prodati svoj PS5 SOCIAL, ali i dalje mi ne zvuči kao potrebno. Koliko sam u toku dosad imaš 2-3 igre u kojima je razlika na PRO vidljiva. I ne pričamo tu o nekoj jaw dropping razlici nego čisto onak da ti se malo ljepše vidi što si platio duplo više. GTA VI planiram igrati i ja, ali ne u 30FPS, a upitno je hoće li i PRO moći više. A sve druge firme koje nisu Rockstar si neće moći priuštiti da sad pumpaju zahtjevnost igara kad im sve igre dolaze na PC. A PC market je isto u rasulu zbog cijena memorije.

Tak da nekako si mislim da osim ako Rockstar kod javnog bilježnika ovjeri da će GTA VI ići u 60FPS na PS5 PRO, radije ću igru odigrati na PS6. Ionako me zanima isključivo singleplayer dio igre, a s vremenom može biti samo bolja. A ak sam čekao dosad, neću propasti još godinu dvije. Možda i manje ako ga opet odgode.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
6 mjeseci

Ja ne znam zbog koje igre generalno bi dao 800+ eura za konzolu, meni je ovo najjadnija generacija ps-a.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina

Samo neka odgađaju,valjda uskoro stiže PSSR 2.0 za Ps5 Pro pa će moći izvući još više iz konzole,iako je i ovako TOP.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

PS bi kupio jedino zbog GTA 6, možda!

0 0 hvala 0
18 godina
Hexfire kaže...
Lovac kaže...

Kad god se pojavi neki PS5 PRO na forumu si razmišljam da li uzeti pa prodati svoj PS5 SOCIAL, ali i dalje mi ne zvuči kao potrebno. Koliko sam u toku dosad imaš 2-3 igre u kojima je razlika na PRO vidljiva. I ne pričamo tu o nekoj jaw dropping razlici nego čisto onak da ti se malo ljepše vidi što si platio duplo više. GTA VI planiram igrati i ja, ali ne u 30FPS, a upitno je hoće li i PRO moći više. A sve druge firme koje nisu Rockstar si neće moći priuštiti da sad pumpaju zahtjevnost igara kad im sve igre dolaze na PC. A PC market je isto u rasulu zbog cijena memorije.

Tak da nekako si mislim da osim ako Rockstar kod javnog bilježnika ovjeri da će GTA VI ići u 60FPS na PS5 PRO, radije ću igru odigrati na PS6. Ionako me zanima isključivo singleplayer dio igre, a s vremenom može biti samo bolja. A ak sam čekao dosad, neću propasti još godinu dvije. Možda i manje ako ga opet odgode.

Isto, gledam; bi, ne bi...
Ma inače sam imao PS5 + 1tb dodatni storage, imam fizičke igre još doma, imam na accountu i sad mi je muka kupit "običan" pa onda svejedno SSD koji su (pre)skupi. Mislim si bolje 2tb u startu pa ak će se igre ljepše izvoditi, zašto ne. GTA 6 sam uzeo kao primjer, čak ni nisam siguran da će mi pasati jer koliko se pričalo o lgbt povorkama i sl. moguće da bude više cringe nego smiješno, vidjet ćemo. Više mi fali nekad Gran Turismo 7 (nema ništa slično na PCu, a 4 sam prešao na emulatoru, 6 je pri kraju).

Ima nešto i u tome. GTA 5 sam isto tako, čekao PC verziju i bome se isplatilo. Nisam ni, ko kolega, generalno nešto super zadovoljan ovom generacijom. Uglavnom cross-gen stvari plus što se sad gotovo sve može na PC-u. Nema se ni vremena kao nekad, uz posao i zdravije hobije ne gejma se TOLIKO.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
4 godine

Kad zbrojis i oduzmes sve PS5 pro za nekih 700 eura je top investicija. Da ga nemam uzeo bi ga sto prije dok ima zaliha po ovoj cijeni. Novi je znaci 700e u Njemackoj.

0 0 hvala 0
9 godina

Playstation mi je omogućio da se već 20-tak godina igram bez brige i bez pameti za nekih 700 eura uloženih u hardver (ps4 pro i ps5). Ne znam o čemu ovdje pojedinci trkeljaju.

1 5 hvala 0
16 mjeseci
"Xbox SeriesX kupio 2022. za 450€ na amazonu, prodao ga za Božić 2025. za 500€ na njuški. Kako lik nije ni pitao za spustit cijenu, možda sam mogao dobiti još koju deseticu gore... Znači bez garancije, fest korišten skoro 4 godine, otišao u jedno popodne".

A misusovo bolji si od mene 😅
Prodao sam traku za trčanje za 950, staru dvije godine, platio novu 960 eura.
Kaže meni kupac da mu je sumnjivo što je tako niska cijena 😅 a još je platio i dostavu kamionom iz VK za Split no ne znam cijenu dostave 100kg i 200x100cm.
Ja sam se čudio , te mu na prvu nisam htio prodati da se ne zahebavam sa dostavom.
Isto mogao sam tražiti više.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2026 23:29 (Sirotanovic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice