Uvede li se zakonska obavezna identifikacija za društvene mreže i, recimo, stranice za odrasle, ovakvi će slučajevi postati sve češći. Treba djelovati preventivno - edukacijom - a ne zakonskim ograničenjima koja dovode do ovakvih stvari. Već se vide problemi u, recimo, Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u.
Zbogom Discord: Zašto korisnici napuštaju platform
- poruka: 15
- |
- čitano: 8.102
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Naravno. Curenje podataka je veći problem. Ali nije baš zgodno ni samo ostavljanje podataka jer tko garantira da onaj tko podatke prikuplja iste neće i zloupotrijebiti. Ako se ne registriram, u najmanju ruku se spašavam od dosadnih agenata koji mi žele uvaliti nekakvu pretplatu.
Pravilo je: "Jednom na internetu - uvijek na internetu". Shodno tome, u idealnom slučaju, na internetu ne bi trebalo ostaviti ništa jer upravo je to najbolja zaštita.
Za koji K imamo Certilliu? Mislim, autenticiraš se s njom na platformu, ne mora točno nitko znati po nicku tko si.
Doći će do toga za 10 godina.
Za koji K imamo Certilliu? Mislim, autenticiraš se s njom na platformu, ne mora točno nitko znati po nicku tko si.
Offtopic: ali Bug forum promjeni ime boju nicka kada napunis 18 godina staza na forumu 
Offtopic: ali Bug forum promjeni ime nicka kada napunis 18 godina staza na forumu 
Još jedan offtopic upis: Valjda promjeni boju nicka a ne ime nicka ;)
S druge strane, sto se tice sigurnosti djece, tu roditelji moraju igrati vecu ulogu i bolje kontrolisati sta im djeca rade na internetu.
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Takve bezobrazluke si mogu dopustiti samo najveći teškaši. Npr. kad Apple odluči više ne isporučivati punjač, svi gunđaju, ali svi i dalje kupuju, i još ga onda ostali proizvođači slijede. Za Discord će ovo biti samoubojstvo iz zasjede.
Offtopic: ali Bug forum promjeni ime boju nicka kada napunis 18 godina staza na forumu 
Untisunpora, punoljetan sam!
I zasto su sad to maknuli? 
Aha. Ocete' kopije dokumenata dab' koristio vas software koji je nebitna razbibriga koji ima 37 alternativa?
Ma evo vam Zdravko.
Fantasticno kako ljudima i tvrtkama/korporacijama lova lupi u glavu. Odjednom u maniri Britney Spears pocnu plesat' s nozevima, baviti se halucinacijama da su nezamjenjivi i da ako korisnici zele koristiti nas POS software, oni MORAJU (nesto).
Ne moram ja nista i ne moramo mi nista. Pogotovo ne izloziti sebe nekom riziku.
Stoga kokice u ruke i promatrajmo kako se ova prica lomi.
I zasto su sad to maknuli? 
Jer je jučer bio rođendan :)