Zbogom Discord: Zašto korisnici napuštaju platform

poruka: 15
|
čitano: 8.102
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zbogom Discord: Zašto korisnici napuštaju platform".
17 godina

Uvede li se zakonska obavezna identifikacija za društvene mreže i, recimo, stranice za odrasle, ovakvi će slučajevi postati sve češći. Treba djelovati preventivno - edukacijom - a ne zakonskim ograničenjima koja dovode do ovakvih stvari. Već se vide problemi u, recimo, Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Zbogom Discord: Zašto korisnici napuštaju plat
Nije toliki problem sta traze osobne podatke nego sta niko nije sposoban iste sacuvat pa uvik leakaju ukljucujuci i hrvatske telekome
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

12 0 hvala 1
17 godina
stirko55 kaže...
Nije toliki problem sta traze osobne podatke nego sta niko nije sposoban iste sacuvat pa uvik leakaju ukljucujuci i hrvatske telekome

Naravno. Curenje podataka je veći problem. Ali nije baš zgodno ni samo ostavljanje podataka jer tko garantira da onaj tko podatke prikuplja iste neće i zloupotrijebiti. Ako se ne registriram, u najmanju ruku se spašavam od dosadnih agenata koji mi žele uvaliti nekakvu pretplatu.

Pravilo je: "Jednom na internetu - uvijek na internetu". Shodno tome, u idealnom slučaju, na internetu ne bi trebalo ostaviti ništa jer upravo je to najbolja zaštita.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2026 9:35 (BMT).
18 godina

Za koji K imamo Certilliu? Mislim, autenticiraš se s njom na platformu, ne mora točno nitko znati po nicku tko si.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

Doći će do toga za 10 godina.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...

Za koji K imamo Certilliu? Mislim, autenticiraš se s njom na platformu, ne mora točno nitko znati po nicku tko si.

Offtopic: ali Bug forum promjeni ime boju nicka kada napunis 18 godina staza na forumu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2026 15:11 (ShadoW).
17 godina
ShadoW kaže...
Father_Dougal kaže...

Offtopic: ali Bug forum promjeni ime nicka kada napunis 18 godina staza na forumu 

Još jedan offtopic upis: Valjda promjeni boju nicka a ne ime nicka ;)

Tigar Krezumica
14 godina
Ja bih skroz zabranio ovim kompanijama pristup licnim podacima u vidu osobnih, vozacki, pasosa.

S druge strane, sto se tice sigurnosti djece, tu roditelji moraju igrati vecu ulogu i bolje kontrolisati sta im djeca rade na internetu.
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

4 0 hvala 3
17 godina
Easier said than done, bratko...
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
18 godina
nemam nist protiv verifikacije, ali preko digitalnog potpisa a ne da dajem privatnicima svoje dokumente, what could go wrong?
7 godina

Takve bezobrazluke si mogu dopustiti samo najveći teškaši. Npr. kad Apple odluči više ne isporučivati punjač, svi gunđaju, ali svi i dalje kupuju, i još ga onda ostali proizvođači slijede. Za Discord će ovo biti samoubojstvo iz zasjede.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2026 16:15 (Space Cadet).

2 0 hvala 1
18 godina
ShadoW kaže...

Offtopic: ali Bug forum promjeni ime boju nicka kada napunis 18 godina staza na forumu 

Untisunpora, punoljetan sam!

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
17 godina
Father_Dougal kaže...
ShadoW kaže...

Untisunpora, punoljetan sam!

I zasto su sad to maknuli? 

9 godina

Aha. Ocete' kopije dokumenata dab' koristio vas software koji je nebitna razbibriga koji ima 37 alternativa?

Ma evo vam Zdravko.

Fantasticno kako ljudima i tvrtkama/korporacijama lova lupi u glavu. Odjednom u maniri Britney Spears pocnu plesat' s nozevima, baviti se halucinacijama da su nezamjenjivi i da ako korisnici zele koristiti nas POS software, oni MORAJU (nesto).

Ne moram ja nista i ne moramo mi nista. Pogotovo ne izloziti sebe nekom riziku. 

Stoga kokice u ruke i promatrajmo kako se ova prica lomi.

3 0 hvala 1
18 godina
ShadoW kaže...

I zasto su sad to maknuli? 

Jer je jučer bio rođendan :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice