I Slovenija najavljuje ograničavanje društvenih mr

poruka: 8
|
čitano: 3.541
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I Slovenija najavljuje ograničavanje društvenih mr".
7 godina
I Slovenija najavljuje ograničavanje društvenih mr

Ako Slovenci prije nas ukinu društvene mreže mlađima od 15g., stvorit če se razlika između slovenske djece koja nisu išla na TikTok i hrvatske djece koja su mentalno oštećena TikTok-om. To svakako nije poželjno.

5 1 hvala 0
17 godina
Re: I Slovenija najavljuje ograničavanje društveni
Mislim da bi opcenito sve drustvene mreze trebale biti zabranjene i to za sve dobne granice!
Intel 80286
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...
Mislim da bi opcenito sve drustvene mreze trebale biti zabranjene i to za sve dobne granice!

Napisano na društvenoj mreži btw

7 0 hvala 1
4 godine

Drugim riječima - obavezna identifikacija odraslih odnosno potpuno ukidanje anonimnosti.

U normalnom društvu s tim ne bih imao problema. Ali čak i u bogatijim državama u koje se ugledamo ljudima policija dolazi doma i radi legitimnih geopolitičkih stavova, ne samo radi otvorene mržnje i pozivanja na nasilje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2026 16:13 (Ribnjak2048).

4 0 hvala 0
7 godina
Ribnjak2048 kaže...

Drugim riječima - obavezna identifikacija odraslih odnosno potpuno ukidanje anonimnosti.

U normalnom društvu s tim ne bih imao problema. Ali čak i u bogatijim državama u koje se ugledamo ljudima policija dolazi doma i radi legitimnih geopolitičkih stavova, ne samo radi otvorene mržnje i pozivanja na nasilje.

Koja anonimnost? Nema toga.
Sistem zna več sve o tebi i prije nego pokreneš TikTok ili Snapchat aplikaciju.

14 godina
A da ne govorimo o prikupljanju podataka na windowsima i androidu koje većina nas koristi i shadow profile koje svaka od velikih tech firmi ima o svojim korisnicima.

Sad kao razliku radi jedna prijava ili autentifikacija...
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Apachy kaže...
A da ne govorimo o prikupljanju podataka na windowsima i androidu koje većina nas koristi i shadow profile koje svaka od velikih tech firmi ima o svojim korisnicima.

Sad kao razliku radi jedna prijava ili autentifikacija...

Baš si me sjetio, prije neki dan isključio opciju otkrivanja uređaja u blizini (za kameru). Sada je ne mogu koristiti jer kamera zahtjeva uređaje u blizini?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice