blago vama...ja još na PS4 pro...i kako stvari stoje....mislio među master race ponovno...ali ovo divljanje cijena...ustvari mislio PS5 pro...ali s cijenom od 800...to much...
Čini se da ćemo još dugo igrati na PlayStationu 5
- poruka: 16
- |
- čitano: 7.197
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dok RAM košta ko svetog Petra kajgana neće baš biti novih konzola.
blago vama...ja još na PS4 pro...i kako stvari stoje....mislio među master race ponovno...ali ovo divljanje cijena...ustvari mislio PS5 pro...ali s cijenom od 800...to much...
A ne znam, s obzirom na ovu vijest da PS6 kasni i s obzirom na cijene komponenti, 800 EUR za idućih 5 godina mira po pitanju performansi mi djeluje ok.
Pa dobro. To samo znaci da igrice nece postati zahtjevnije. Izgleda da se udarilo u neki zid, ali generalno kada gledas i graficke kartice, sve je tu manje sirove snage, a sve vise "feature-a".
Zna se razlog:
AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI
Zna se razlog:
AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI
Kako je krenulo AI ce uskoro biti kriv i kada opet **z pobjedi na izborima 
Znači i ovi šta rade GTA 6, imaju vremena :D za još par odgoda
Nije da mi je velika sila za GTA 6. U 30 FPS ga sigurno neću igrati, a bome ni kupovati PRO da bih igrao na 40 FPS. Pa kad dođe na PC ili na PS6 odigram kako bog zapovijeda.
I ne vjerujem da će RDR2 dobiti neki posebno vidljiv upgrade. Igra i dan danas izgleda spektakularno, jedni joj fali 60fps mode na konzolama.
To je sve što joj i treba, realno. Iako u 30 FPS ima onaj filmski, western osjećaj.
Nisu ni PS5 iskoristili do kraja. Ne trebaju nista ni izbacit kad je 90% igara remaster.
Nisu ni PS5 iskoristili do kraja. Ne trebaju nista ni izbacit kad je 90% igara remaster.
jbt, ako cemo posteno i realno, nisu ni ps4 pro iskoristili kako treba i do kraja, sad bi u ideali pricali tek o izlasku ps5....
ironicno imas situaciju da se konzole vise ne rade da bi pokretali neke nove, jos bolje igre, nikad vidjeno (kao ranije konzole), vec iskljucivo da bi stare igre vrtile malo bolje nego sto ih je mogla prethodna generacija konzola.....
Nije baš da propuštaš neke vrhunske naslove. U zadnjih 6 mjeseci, mislim da sam dva puta upalio konzolu.
jbt, ako cemo posteno i realno, nisu ni ps4 pro iskoristili kako treba i do kraja, sad bi u ideali pricali tek o izlasku ps5....
ironicno imas situaciju da se konzole vise ne rade da bi pokretali neke nove, jos bolje igre, nikad vidjeno (kao ranije konzole), vec iskljucivo da bi stare igre vrtile malo bolje nego sto ih je mogla prethodna generacija konzola.....
Još bitnije, nisu ništa (ili su slabo) izdali...Mislim tu na Sony-eve 1st party igre. Naughty Dog nije nikaj izbacio ovu generaciju.
All in all, ništa mi nebude falilo ako PS5 ostane još godinama, ne osjećam nikakav pritisak da nam treba nekaj bolje.
Uskoro stiže PSSR2 na PS5 Pro koji je kao nekakva inačica FSR3 i to bi trebalo još produžiti vijek konzole tako da ništa neočekivano. Uopće nemam osjećaj kao što sam imao na kraju PS4 generacije da hardver zaostaje za vremenom i da trba osvježenje. Sve igre koje izlaze mi rade i izgledaju odlično. Dapače mislim da hardver uopće nije doviljno dobro iskorišten. U zadnje vrijeme me jedino Ghost of Yotei ostavio "paf" sa grafikom od ovih novijih igara.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!