impresivno što se tiće tehnologije i koncepta ali za mene totalno nepotrebno
Evo kako bi trebao izgledati iPhone Fold pored kon
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.355
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
'će imat iOS ili iPadOS? Ili izvana jedan, iznutra drugi?
'će imat iOS ili iPadOS? Ili izvana jedan, iznutra drugi?
To je moj feeling isto, u sklopljenom modu -> iOS, kada ga otvoriš -> iPad OS. U startu će imati hrpu optimiziranih tablet aplikacija što je po meni boljka android sklopivih mobitela gdje fali podrška za prave tablet aplikacije (ne samo isto sučelje koje je razvučeno).
Još ako taj iPhone bude imao opciju da ga se spoji na monitor kao što se može sa iPadom, onda će mob zbilja biti mini komp
Meeeh meni totalno nejasno kako je itko spreman nosit takvu ciglu okolo sa sobom, predebelo, preteško.... a da ne komentiram cijenu uopće!
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Ako ce debljinom i tezinom biti kao 2 iPhona Air, a funkcionalnoscu kao iPad sta znaci da mi moze zamijeniti laptop za jednostavnije taskove mozda i razmislim, ali cijena preko 2.5k nema smisla
Ova glupa predviđanja i renderi nisu bili zabavni/zanimljivi ni prije 10+ god dok su ljudi još vjerno pratili gadgetarije.
Brkoni
Bas mi nije jasno za sta bi netko to imao i nosio... ali ovo je vise kao tablet, pa onda ajde usput i mobitel. Ne obratno, da je prvenstveno mobitel.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so