AI revolucija 2025.: od dominacije ChatGPT-a do po

poruka: 6
|
čitano: 2.587
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AI revolucija 2025.: od dominacije ChatGPT-a do po".
16 godina

Glavni problem s kojim se mučim je taj što nema nijednog sajta koji nudi sve (što meni treba) pa jedan dobro radi mimic motion sa videom i promptom, pa drugi dobro radi video to video pa tek treći dobro radi lip sync ali nezna hrvatski pa onda četvrti koristim za TTS... a svi skupa neznaju hrvatski izgovor nego zvuči ko crnogorski i sl. Grok je bio dobar do nove godine, nakon updatea je skroz poludio... Uglavnom koma.

0 0 hvala 0
7 godina

baš gledam cijene memorija za pohranu....ludilo brale...kingston xs2000 od 4TB za 1000E...XS1000 OD 2TB ZA 300e...a ja ne tako davno kupio za 125E... microSD od 1TB 200E...prije misec dana ista takva 90E...znači PC postaje exclusive sšport...PS4 pro znači do 2030 ga upogonim

kada bi sav taj AI do 2030 rješio čarobne baterije...tablete za rak...fuziju i supravodljivost..onda opravdavam ovoliko poskupljenje...a ne AI koji se koristi za pravljenje  reklama od koka kolje

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

Prije tri tjedna u Protisu kupio Samsung 990PRO 1TB za oko 130 eura. Sada isti modul košta 234 eura...lol.

www.pixelator.info - full stack web developer

0 0 hvala 0
7 godina
Re: AI revolucija 2025.: od dominacije ChatGPT-a d
iwwwek kaže...

Prije tri tjedna u Protisu kupio Samsung 990PRO 1TB za oko 130 eura. Sada isti modul košta 234 eura...lol.

Dovraga i bestraga!
Vrijedi li surogate naručivati s Aliexpressa? Nemam inače baš dobra iskustva s no-name jeftilen kineskim USB stickovima i vanjskim hardovima, bit će da je zbog nedostatka kontrole kvalitete.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
14 godina
Re: AI revolucija 2025.: od dominacije ChatGPT-a d
iwwwek kaže...

Ja prije 2 mjeseca kupio 2tb za 130 eura. Prije par tjedni je kostao 300. Sad valjda kosta 500.

18 godina

.

.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice