Ovo su najsigurniji automobili u Europi 2025. godi

poruka: 3
|
čitano: 3.666
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovo su najsigurniji automobili u Europi 2025. godi".
17 godina

Tesla Y mi je vise Monovolumen i sa 479 cm je sve samo ne mali. Toyota RAV4 je 460-461.5 cm vs 479 cm Y i RAV4 nije mali. 

1 0 hvala 0
7 godina

umisto da se pororadi žestoko po smanjivanju cestovnih terrorista na cesti...oni ovako samo ih potiču...od Senja do Rijeka ima par djelova ceste koji su ravni...ali puna crta...ograničenje 60km...često znaju biti kolone i onda imaš terroriste koji pritiču kolonu...a vide kolonu iz suprotnog smjera...ili ono ka d pritiču a vide isprid semafor na kojem je crveno....ili kad se zabiju iza na 2 metra...nigdi nikog na cesti osim mene i njega..jerbo mora me priticati a ne može(jadranska magistrala)...noć...može izletiti koja beštija...voziš 60-70 i moraš biti na oprezu...a on na 2 metra...i još ova nova led svitla....e da nova led svitla...ide iz suprotnog smjera...duga upaljena...jednostavno sam morao stati na cesti da ga pusti jer ne vidim Hurca

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 mjeseci
Re: Ovo su najsigurniji automobili u Europi 2025.
Ma takve teroriste samoubojice ne kažnjavaju, nego pošten narod.
Prošli tjedan popuših kaznu od žbira, lik me kaznio zato što sam po ledu vozio u bržoj traci i nisam se prestrojavao u sporu da bi samoubojice mogle juriti u brzoj , a vozio sam na rubu ograničenja brzine.

Pokušavao teletu objasniti da je to petlja te ovi što se prestrojavaju u sporu traku skreću desno a ja idem ravno , te na kraju petlje u sporu traku se ubacuju ovi što se uključuju na obilaznicu. I da je poleđeno te nisam htio iz sigurnosnih razloga prebacivati se u sporu i vraćati u brzu.
Isto tako rekoh mu da ja koji se držim ograničenja brzine (+10) u brzoj traci zapravo štitim budale da ne jure i da ne ginu.

Imao sam pravo izbora 260 Eura ili 130 odmah.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice