Copilot se dublje integrira u Windowse 11, stiže i

poruka: 10
|
čitano: 2.331
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Copilot se dublje integrira u Windowse 11, stiže i".
17 godina

Baš me zanima koliko dugo će Win 11 IOT LTSC biti bez copilota 😬.

Trenutno je ta verzija na 24H2 i čista od toga...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Copilot se dublje integrira u Windowse 11, sti
ja imam 25h2 i nigdje nemam copilota, cudio sam se jer dok su drugi dobivali ja ništa, na laptopu se pojavio koji je drlja stara i stari 24h2 . ne vidim logike zasto i kako, jel su samo određene edicije windowsa pogodene. Mislim meni jos i bolje, ne treba mi u windowsima
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
16 godina

Ja ga deinstalirao, i nema ga više. Živo čudo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

Srećom pa se i dalje može deinstalirati ili deaktivirati u MS aplikacijama, samo je pitanje vremena kad će i tu opciju maknuti

2 0 hvala 0
6 mjeseci

Nije loše, korisno čak, samo se treba nekako naučiti živjeti sa činjenicom da malo vještiji može doći do svega čemu Copilot ima pristup. Ako je taj netko benevolentan nema prolema, no nismo svi takvi.

Veseli me to da WYSIWYG polagano krece ka neumitnom nestajanju i da budemo više pričali sa računalima nego klikali i tipkali.

Samo me brinu maliciozni pripadnici ljudske vrste koji rade sranja samo zato da bi bila sranja nekome, a Copilot i slični su im skoro pa savršeni suradnici, trenutno.

0 0 hvala 0
17 godina
Snoozly kaže...

Srećom pa se i dalje može deinstalirati ili deaktivirati u MS aplikacijama, samo je pitanje vremena kad će i tu opciju maknuti

Mozda ce tada forumaš napisati da ga ne koristi pa mu i ne smeta. 

17 godina
My2Cents kaže...

Veseli me to da WYSIWYG polagano krece ka neumitnom nestajanju i da budemo više pričali sa računalima nego klikali i tipkali.

Niti je prakticno, niti je korisno u vecini situacija. Tako da ne, to sto MS ovo gura sada, kao sto je ranije gurao touch interface, ne znaci da ce to zaista zazivjeti.

10 godina

BMK, ja sam Jehovin svjedok koji to svima gura na nos (na Linuxu) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2026 20:07 (Solo761).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Snoozly kaže...

Pa to i nije problem, samo upotrjebiš silu ili mač u obliku Live Linux-a.Fino iz Live Linuxa izbrišeš Copilot folder, i eto nema frke nakon toga imaš mir i tišinu kao u grobu.

AMD,........is that Epyc or what?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice