Baš me zanima koliko dugo će Win 11 IOT LTSC biti bez copilota 😬.
Trenutno je ta verzija na 24H2 i čista od toga...
Copilot se dublje integrira u Windowse 11, stiže i
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.331
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ga deinstalirao, i nema ga više. Živo čudo.
Srećom pa se i dalje može deinstalirati ili deaktivirati u MS aplikacijama, samo je pitanje vremena kad će i tu opciju maknuti
Nije loše, korisno čak, samo se treba nekako naučiti živjeti sa činjenicom da malo vještiji može doći do svega čemu Copilot ima pristup. Ako je taj netko benevolentan nema prolema, no nismo svi takvi.
Veseli me to da WYSIWYG polagano krece ka neumitnom nestajanju i da budemo više pričali sa računalima nego klikali i tipkali.
Samo me brinu maliciozni pripadnici ljudske vrste koji rade sranja samo zato da bi bila sranja nekome, a Copilot i slični su im skoro pa savršeni suradnici, trenutno.
Srećom pa se i dalje može deinstalirati ili deaktivirati u MS aplikacijama, samo je pitanje vremena kad će i tu opciju maknuti
Mozda ce tada forumaš napisati da ga ne koristi pa mu i ne smeta.
Veseli me to da WYSIWYG polagano krece ka neumitnom nestajanju i da budemo više pričali sa računalima nego klikali i tipkali.
Niti je prakticno, niti je korisno u vecini situacija. Tako da ne, to sto MS ovo gura sada, kao sto je ranije gurao touch interface, ne znaci da ce to zaista zazivjeti.
BMK, ja sam Jehovin svjedok koji to svima gura na nos (na Linuxu) 
Upravo naletjeh
https://github.com/zoicware/RemoveWindowsAI
Pa to i nije problem,
samo upotrjebiš silu ili mač u obliku Live Linux-a.Fino iz Live Linuxa izbrišeš Copilot folder, i eto nema frke nakon toga imaš mir i tišinu kao u grobu.