Finale "Stranger Thingsa" podijelilo fanove - rasp

poruka: 31
|
čitano: 9.980
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Finale "Stranger Thingsa" podijelilo fanove - rasp".
17 godina
Re: Finale "Stranger Thingsa" podijelilo fanove -
Pixel kaže...
CVET2 kaže...
nikonja kaže...

Ali jedno sam siguran, nakon što su pokazali onaj kamen svim se javilo pitanje odakle je doša kamen i 99,9% je da će Netflix za koju godinu opalit spinoff, isto kao što je HBO spinofa GoT, i Disney spinoffa do besvejsti SW.... pare su ipak pare.

Paralelno sa 5. sezonom je prikaziva na Broadwayu i drama The First Shadow gdje se objašnjava Henrijeva mladost, kako je sa šerifom i Willowom mamom išao u školu i to. Uglavnom, ima na youtubeu video gdje lik preričava radnju, ali ja sam pogledao samo početak gdje je objašnjeno kak je sve to nastalo. Dakle, od Dr. Brennera otac je bio na brodu američke vojske koja je pokušala provesti eksperiment da brod postane potpuno nevidljiv, ali je umjesto toga otišla u dimenziju X. Kasnije je Brenner pokušao ponoviti eksperiment ali je ruski špijun ukrao ključni dio - kamen, a mali Henry ga je slučajno našao u rudniku.

Znači skoro ko radnja filma Filadelfijski eksperiment :)

Nije skoro nego je to isti taj brod USS Eldridge koji je bio u filadelfijskom eksperimentu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice