Društvene mreže djeluju otrovnije no što doista je

poruka: 4
|
čitano: 2.368
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Društvene mreže djeluju otrovnije no što doista je".
2 godine

Od kad sam otk'ačio Fejs i dnevne novosti iz zemlje i svijeta, a ostao na Bugu i lokalnim portalima, preporodio sam se. Osim što se bolje i optimističnije osjećam, više čitam knjige, educiram se, slušam znanstvene podcaste i općenito se hranim kvalitetnijim sadržajem. Pozitivni impakt na pamćenje i koncentraciju je nevjerojatan. Ugl, sve je stvar izbora. Smeće ili kvaliteta, na pojedincu je.

Mučko Đubre
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
Re: Društvene mreže djeluju otrovnije no što doist
Tv ne gledam, dnevnik , vijesti , index , 24 sata i ostali portali me ne zanimaju, facebook sam obrisao , imam samo instagram i to onako samo da ga imam.
I to je to bug forum je zanimljiv i malo to popratim pozdrav svima
Intel 80286
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Društvene mreže djeluju otrovnije no što doist
Odjeb sam index i sl. Još kad su svršavali na koronu. Face imam, ali ne scrollam, isključivo kao vrsta povremenog kontakta. Čak sam prije jedno 2 god i 9gag prekrižio od kad je postao leglo "vijesti". Bug, puls f1, povremeno na redditu pogledam linux/neki interes. Ostalo vanka, knjige kao i kolega, napišem koju pjesmu, ne igram više svako smećence itd. Mentalna čistoća.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
4 0 hvala 1
7 tjedana

FB samo preletim prijatelje kao i Instagram..

Nešto vremena provedem na LinkedIn, čisto zbog karijere i posla.

Reddit je toliko toksičan i pun pljuvanja frustriranih anonimaca da je to čudo. Tu su moderatori uvijek na godišnjem.

TV ne palim nikako jer je preko 50% dnevna politika. Samo oni koji se ne znaju koristiti intenetom tj. babe sa 60+ koriste tim medijem u 21. stoljeću.

Domaće portale preletim čisto da nisam skroz neiformiran i to najviše što se tiču IT: bug i slično.

Ostalo većinom strane vezanu uz IT i sport.

typing... scrolling...
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice