Veliki preokret - Rusija otvara vrata malim ulagač

poruka: 4
|
čitano: 3.248
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veliki preokret - Rusija otvara vrata malim ulagač".
18 godina

Bravo za Ruse!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
3 4 hvala 1
12 godina

Ne vidim zašto bi stanovnici kupovali kriptovalute u inozemstvu i prenosili ih putem "ruskih posrednika" kad ih mogu fizički kupiti i prodati u inozemstvu bez "ruskih posrednika".

0 0 hvala 0
7 godina

Čini mi se da je najveći strah američke Duboke Države slabljenje/nestanak petrodolara. Ali situaciju dodatno komplicira ideja nekoga iz Trumpove pozadine da prepolovi američki vanjski dug pretvorbom u kriptovalutu (iz vlastitih interesa, najvjerojatnije).
Bloomberg, kao moćna privatna financijska kompanija, opet igra neku svoju igru, iz koje je teško razaznati kojoj strani se priklanja - potezi su im, barem po mom skoro pa nikakvom razumijevanju ekonomije, kontradiktorni.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2025 0:09 (Al Crane).

2 2 hvala 0
7 godina

milina je kad diktatori znaju koliko im podanici imaju love na računu...bilo kakva neposlušnost...ode lova u dim

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice