Idu sad nove milijarde frendiću Musku u prodaji magle kako će odvest tisuće i tisuće tona tereta na Mjesec i ljude na Mars.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idu sad nove milijarde frendiću Musku u prodaji magle kako će odvest tisuće i tisuće tona tereta na Mjesec i ljude na Mars.
Imam dojam da tebi nije jasno da onaj tko će vladati svemirom, orbitom, Mjesecom, Marsom, taj će vladati i Zemljom. A Musk, je da je idiot, ali čovjek je napravio raketu koja može vertikalno sljetati. Ja sam do nedavno mislio da je to nemogće. Tog ni u SF-u nema baš puno. Dakle on je to napravio, a što si ti. Posrao si se po njemu pa sad misliš da si veći od njega. Nisi. Ne piše bez veze u Bibliji da bezumniku ne koriste mudre izreke jer ih koristi na krivom mjestu.
"As of October 13, 2025, Starship has launched 11 times, with 6 successful flights and 5 failures."
Ma naprosto stabilno genijalna ideja je ići lansirati nuklearne reaktore (koji valjda idu na čisti vakuum) i to Mošusnim raketama 
"Jared Taylor Isaacman (born February 11, 1983) is an American billionaire entrepreneur, pilot, and commercial astronaut who has served as the administrator of NASA since December 2025. He is the founder and chairman of Shift4 Payments, a payment processor, and the founder of Draken International, which provides adversary training to the U.S., British, and other NATO air forces.[3] As of May 2025, his estimated net worth is US$1.4 billion.[4][5]"
https://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Isaacman
Sve sami spasitelji ljudskog roda, LoL!