Treba.
Kakve gamadi ima po prometu, kupio bi im MQ9 Reapere a ne ove mini-drone. Nazalost kod nas prolazi samo represija.
Treba.
Kakve gamadi ima po prometu, kupio bi im MQ9 Reapere a ne ove mini-drone. Nazalost kod nas prolazi samo represija.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Glupost, od Talijana sigurno nismo gori, kao i svugdje, ima loših i dobrih vozača samo što uvijek gori dođu do izražaja.
U teoriji i normalnoj državi je to dobra zamisao. U normalnoj državi di pola njih nema rodjaka/kuma/fukaru pa ne plati ni k od kazne.
No, pošto sam nažalost pesimist, nadam se da naši plavi anđeli ne budu koristili/zloporabili dronove za praćenje političkih neprijatelja vladajućih, zločestih jugonostalgičarskih novinara itd.
Nego, kako Bane, zna li se šta?
Kolega nedavno bio u Austriji s zenom na vikendu. Kaze na jednom mjestu gdje su stali prenociti, imas pravilo da kod parkiranja ispred hotela ne smijes okrenuti ispuh prema zgradi radi buke i ispusnih plinova. Ja odusevljen.
Nema rodjo da dodje u 2 ujutro s auspuhom koji bi radio na kombajnu, pusti turbo folk i turira u naletima adrenalinskog ludila. Ako ti se manijaci, odi mili rezerviraj si pistu negdje i plati. Imas Salzburgring, odes u Fulgau na pistu, ali onda rokas iz dzepa.
edit: nasao sliku pa dijelim
Kolega nedavno bio u Austriji s zenom na vikendu. Kaze na jednom mjestu gdje su stali prenociti, imas pravilo da kod parkiranja ispred hotela ne smijes okrenuti ispuh prema zgradi radi buke i ispusnih plinova. Ja odusevljen.
Nema rodjo da dodje u 2 ujutro s auspuhom koji bi radio na kombajnu, pusti turbo folk i turira u naletima adrenalinskog ludila. Ako ti se manijaci, odi mili rezerviraj si pistu negdje i plati. Imas Salzburgring, odes u Fulgau na pistu, ali onda rokas iz dzepa.
Nadjem tu sliku negdje pa postam.
Bogtenemarad
Zanimljiv incident kod mene u blizini. Netko se od svih stupova skuco baš u onaj s kamerom za nadzor brzine i okrenuo je pod 90, sad snima čovjeku u dnevni boravak i na drugu stranu u polje. Baš me zanima hoće li ovi u Zadru sad dobivati slike srndaća u galopu, ne znam mogu li srne razviti šest banki, možda ako tuku lovci po njima dvanaesticom. Ako je kamera uopće u kućištu i ima samo placebo efekt.
Zanimljiv incident kod mene u blizini. Netko se od svih stupova skuco baš u onaj s kamerom za nadzor brzine i okrenuo je pod 90, sad snima čovjeku u dnevni boravak i na drugu stranu u polje. Baš me zanima hoće li ovi u Zadru sad dobivati slike srndaća u galopu, ne znam mogu li srne razviti šest banki, možda ako tuku lovci po njima dvanaesticom. Ako je kamera uopće u kućištu i ima samo placebo efekt.
Možda ak bu lik prašil babu u dnevnom 100 na sat.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Ja iskreno ne kuzim zasto su im potrebni dronovi i sto tocno postizu sa njima osim da su skriveni.
moje opravdanje za autocestu je da kad vozim po ogranicenjima se vozim po rupama u desnoj traci i kad pokusavam nekog zaobici prvo moram ubrzati na 150+ da bih se prebacio u lijevu traku. Jednostavno nakon sto predem granicu voznja postaje kulturnije i mogu se normalno bez da vozim ko po makadamu se voziti u desnoj traci i kada dodjem do kamiona normalno se prestrojiti i zaobici ga bez da mi netko blica. U hrvatskoj se na kraju svede da mi se neda drndati po rupama pa vozim brze u lijevoj i tu i tamo se maknem kad je neko brzi...