Čudna odluka United grupe (SK kanali). Sada maxtv jedini ima apsolutno sve od sporta. Nije mi jasna njihova logika.
Arenasport odlazi iz Hrvatske, N1 i Sportklub bit
- poruka: 13
- |
- čitano: 10.049
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EON već više od 4 godine jedini ima SK kanale, zadnjih pola godine jedini ima i SK i Arene.... u sve to vrijeme nisu uspjeli niti za malo podići broj korisnika već i nadalje drža nekih 16, 17% pay tv tržišta u Hrvatskoj i SK kanale ima mogućnost gledati nekih 120-130 tisuća korisnika Telemach platformi.
U scjetlu toga, da bi održali SK kanale iznad vode odlučili su ih ponuditi konkurenciji i doći u mogućnost iste ponuditi cca 800 000 korisnika koje zbirno imaju HT i A1....
kao A1 korisnik - veselim se ovome
inače arena nakon isteka svih prava nestat će iz HR jer je vlasništvo u Srbiji pod kontrolom srpskog telekom tj Vučića, zadnja premijer liga 2029 nestaje
da, i na A1 isto, upravo sam si ih dodao na kompu kroz Xplore app u listu...
Čudna odluka United grupe (SK kanali). Sada maxtv jedini ima apsolutno sve od sporta. Nije mi jasna njihova logika.
možda ne bi bilo zgorega pročitati sa razumijevanjem odluku o tome da se Arena tv kanali miču iz Hrvatske kompletno, naravno prava za prijenos lige prvaka i nekih natjecanja traju još koju sezonu (ovisno o natjecanju).
Dakle zabadava nekom (skupi) HT ako ce i on ostati bez tih kanala.
inače arena nakon isteka svih prava nestat će iz HR jer je vlasništvo u Srbiji pod kontrolom srpskog telekom tj Vučića, zadnja premijer liga 2029 nestaje
Znači, Vučko nam je zapaprio ? 
Nego, drago mi je za Eurosport na T comu.
Ima više borilačkih programa, tu je i UFC, Moto GP, a piše na drugom portalu da će se potuditi na kraju isteka ugovora koji su ekskluziva za Arena Sport da i njih otkupe.
Pa nema Eurosporta na Tcomu, samo ako doplatiš 3€ unutar HBO MAX aplikacije koju dobivaš free uz neke pakete (Filmski MAX ili L-paket).
Stiglo mi je svih 12 ili već koliko bezličnih Sport klub kanala, a nema hebenog SK Fight programa ?!
Je, hvala, promašio sam kad sam pregledavao.
Čini mi se da je UFC prešao na Arena fight s SK Fight, auu fak jakov.
Do nedavno je SK bio u sva tri paketa na EON-u da bi donijeli čudnu odluku i ukinuli je u u pol obračunskog razdobljam umjesto da ostave do kraja...
K'o da sam platio cijeli ručak i onda mi dođe konobar poslije juhe i kaže žao mi je nema dalje ali morate platiti sve...