EU sada ima alat za anonimno prijavljivanje kršenj

poruka: 4
|
čitano: 1.705
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU sada ima alat za anonimno prijavljivanje kršenj".
9 godina

Sva ona usporedjivanja s ex-YU, velikom brzinom dolaze u stvarnost. 

Jos samo fali "anonimni app" za prijavljivanje susjeda i suradnika (za uzvrat dobijes Happy Meal u McD-u), i na predzidju smo Istocnog Berlina. 

0 3 hvala 0
17 godina

Mislim da si promašio fudbal. Ovo nije za rekla-kazala cinkarenje komšija za nepravilno razmišljanje, ovo je mogućnost za malog čoveka da prijavi zloupotrebe velikih i moćnih korporacija (i po mogućnosti za to priloži materijalne dokaze) bez straha od odmazde pomenutih velikih i moćnih.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

-jedini problem kad postoji previše podpitanja, podataka.. uvjeta? za prijavu, kad to postane veći problem od kršenja-prava korisniku.. npr kao hakomov hakometar koji je službeni način prijave problema s brzinom interneta ali dovoljno kompliciran da većina odustane i prije početka.. tj pitanje što eu stvarno želi, zaštitu-prava korisnika ili formalno ostati princeza dok je u realnosti jeftina kurtizana.. ako je kao hakom, kao i realnost političkih odnosa, tad je ipak ovo drugo..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 0
7 godina

Valja spomenuti da anonimnost ovdje nije tehnički izvedena, nego AI Office jamči "na majke mi!" da neće reći od kuda je stigla prijava.

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice