To su tek sada primijetili? Pa Talijani to rade još od osamdesetih godina, kad sam ih kao mali slušao na svim frekvencijama... odnosno, tako je oduvijek bilo s njihovim radijskim postajama. Što se sada dogodilo da im odjednom smeta?
Talijanske radio postaje ometaju signal hrvatskima
- poruka: 11
- |
- čitano: 6.077
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pazi ovo, prvo su dugotrajno razmjenjivali informacije u nadi da će se Talijani pokrenuti, pa su ih sad i službeno opomenuli, wow.
Sad nakon 2 mjeseca tijekom kojih će ih talijani i dalje ignorirati i nastaviti po starome, možda se europska komisija odluči na izdavanje službenog mišljenja.
Nakon što će ih i dalje talijani ne fermati, možda može uslijediti tužba sudu eu.
Na šta se naše pare troše, umjesto da su se odmah oštro postavili i odmah opomena plus neka kaznetina, oni po malo. A to traje već desetljećima.
Da smo mi tako radili, da vidiš kakvu bi kaznetinu platili Italiji i još bi se ispričavali. Komedija.
Na šta se naše pare troše...
Pa između ostalog troše se na financiranje besmislenih radio postaja koje propagiraju ono što nekom paše, šire lažne vijesti, puštaju kretensku glazbu, pričaju loš humor i štancaju zaglupljujuće reklame.
Radio postaje su samo produžetak režimskog mainstream tv programa i kao takve ih nitko ne bi trebao ni slušati.
Pametni ljudi ne gledaju tv i ne slušaju radio.
Na šta se naše pare troše...
Pa između ostalog troše se na financiranje besmislenih radio postaja koje propagiraju ono što nekom paše, šire lažne vijesti, puštaju kretensku glazbu, pričaju loš humor i štancaju zaglupljujuće reklame.
Radio postaje su samo produžetak režimskog mainstream tv programa i kao takve ih nitko ne bi trebao ni slušati.
Pametni ljudi ne gledaju tv i ne slušaju radio.
...i ne čitaju portale... koja je razlika?
Zašto ne bi čitao portale i surfao netom?
Na taj način ti imaš kontrolu da preskačeš što te ne zanima i filtriraš sadržaj kako želiš.
Na tv-u i radiu program ima svoj raspored i ti si tu samo promatrač te ne utječeš na sadržaj.
Upijaš njihova sranja i to je to.
Radije bih slusao Erosa 24h dnevno nego domace narodnjake.
Jeb'la ih zamaskirana folk muzika i sl ex YU influenced smece.
To su tek sada primijetili? Pa Talijani to rade još od osamdesetih godina, kad sam ih kao mali slušao na svim frekvencijama... odnosno, tako je oduvijek bilo s njihovim radijskim postajama. Što se sada dogodilo da im odjednom smeta?
Tako je, to več traje 50 godina i nikome ništa.
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Rješenje bi moglo biti prelazak na DAB+ digitalni radio signal. Međutim u tom slučaju potrebno je kupiti novi digitalni radio prijemnik. Digitalni radio signal se emitira s 36 odašiljača, čime je pokriveno preko 95% stanovništva Hrvatske.
@ivaninho, vjerojatno bi problem mogao riješiti pomoću TV-a. Naime uz TV kanale se emitiraju i radio kanali, koji točno to ne znam, ali sam siguran da svi odšiljači koji emitiraju TV program, emitiraju i sve programe HR radija. Da imam DVB-T2 prijemnik to bih provjerio, moj TV na žalost nema DVB-T2 prijemnik. Spojen sam na internet preko koaksijaca, preko kojega primam i TV i radio kanale koji nisu kodirani. Imam veliki broj hrvatskih radio stanica, koje mogu slušati. Dakle trebaš samo preskenirati frekventni pojas i imati ćeš dovoljan broj radio stanica za svoga djeda.