Predsjednik Xiaomija upozorava da će mobiteli slje

poruka: 5
|
čitano: 2.642
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predsjednik Xiaomija upozorava da će mobiteli slje".
7 godina

Na S25 ne koristim apsolutno niti jedan AI feature, i dalje smatram da je primjena/korist AIa prakticki nikakva u svakodnevnom koristenju moba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2025 19:20 (Tkozna).

6 0 hvala 0
7 godina

cpu i gpu su zadnjih njekoliko godina toliko moćni da...90% korisnika može koristiti flagship star 3-4 godine bez problema...i još sa ovim njihovim potezom software podrške...evo imam iphone 12 pro kupljen u veljači ove godine izložbeni 100% nov za 300E...ima najnoviji ios 26...meni do 2030 dosta

s25 ultra vakuum ide za 800E...tako kad im padnu prihodi budu se:)

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Imam Sony Xperia 5 III star preko 3 godine,nikakve potrebe za novim mobitelom........

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Predsjednik Xiaomija upozorava da će mobiteli
HCMAA kaže...

cpu i gpu su zadnjih njekoliko godina toliko moćni da...90% korisnika može koristiti flagship star 3-4 godine bez problema...i još sa ovim njihovim potezom software podrške...evo imam iphone 12 pro kupljen u veljači ove godine izložbeni 100% nov za 300E...ima najnoviji ios 26...meni do 2030 dosta

s25 ultra vakuum ide za 800E...tako kad im padnu prihodi budu se:)

bez brige, 2-3 manja updatea i da vidis koliko se mogu performanse unakaraditi...

7 mjeseci

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2025 10:01 (thinkpad).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice