Google otključava snimanje poziva na starijim Pixe

poruka: 5
|
čitano: 2.054
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google otključava snimanje poziva na starijim Pixe".
12 godina

Sad sam pogledao na mom Pixel 8A i uopćte nigdje nemam ponuđeno snimanje u postavkama Phone app-a

Pretpostavljam da se i dalje primjenjuju nacionalne regulacije za snimanje poziva...

Novinar, može info plz?

cQKGUgOfD8U
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2025 15:06 (spookymulder84).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Google otključava snimanje poziva na starijim
spookymulder84 kaže...

Sad sam pogledao na mom Pixel 8A i uopćte nigdje nemam ponuđeno snimanje u postavkama Phone app-a

Pretpostavljam da se i dalje primjenjuju nacionalne regulacije za snimanje poziva...

Novinar, može info plz?

Vjerovatno da je opcija dostupna u 5-6 drzava, kao i dosta drugih stvari koje Google ogranicava. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina

Prvo su prije nekoliko generacija Androida onemogućili snimanje poziva gdje je snimanje postalo nemoguće bez rootanja mobitela da bi sad omogućli samo nekima i samo na najnovijim generacijama Androida. Krasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam Google Pixel Pro Fold 9 (Android 16)....U mobilnoj telefoniji sam još od 1990-tih godina...Sve sam pretražio, sve postavke, i nigdje nema ponuđena opcija snimanja glasovnih poziva. Molim autora članka da podijeli točne korake kako doći do tražene postavkeLP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema šanse da će to na eu tržištu biti omogućeno. Snimači ako i snimaju, snimaju samo tvoju stranu, ne i drugu. 

Kako je netko već spomenuo, u slučaju root-a telefona, možeš kaj god hoćeš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice