Možda sad počnu dostavljat pakete? Hrvatska pošta

poruka: 12
|
čitano: 11.270
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Možda sad počnu dostavljat pakete? Hrvatska pošta ".
9 godina

Auuu. Samo projekti, provizija, samo brze vise jace. 

Posto moped, jel kazu? 

A ne kazu, bas se cudim. 

1 0 hvala 0
10 godina
Re: Možda sad počnu dostavljat pakete? Hrvatska po

Osnovnoškolska matematika 1,65mil/255kom=cca. 6,5k€/kom... ma bagatela

2 godine

Kad stave plaću 1500eu možda se i izvuku iz problema sa dostavama. 

Odradio sam informacijski razgovor za posao sa njima. Koliko stvari traže za koju sumu je idiotarija. Hvala, ne hvala ima nepalaca koji će to raditi. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
miki_the_pirat kaže...

Osnovnoškolska matematika 1,65mil/255kom=cca. 6,5k€/kom... ma bagatela

-to je biz, lizing.. (4-god..), svi sretni, pišu se troškovi a fondovi financiraju, kao i zg-biceve koji su 10mil, tek za usporedbu s ovim sitnim poslićem..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Hm, što se tiče naslova, pakete ne nose mopedi nego ljudi a ljudi fali... dok je bilo dovoljno ljudi i bicikl je bio dovoljan da sve dođe na vrijeme.

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
XyA kaže...

Odradio sam informacijski razgovor za posao sa njima. Koliko stvari traže za koju sumu je idiotarija. Hvala, ne hvala ima nepalaca koji će to raditi. 

Da naravno, ajmo im dat bar 3t eur jer je to intelektualno i fizično jakoooo zahtjevan posao.... 

17 godina
nikonja kaže...
XyA kaže...

Da naravno, ajmo im dat bar 3t eur jer je to intelektualno i fizično jakoooo zahtjevan posao.... 

A onda nemoj plakat što pošiljke ne dolaze jer niko neće taj "lagani i glupi" poso radit za minimalac...

2 godine

Zamisli kakve bi plaće bile za intelektualne poslove kad bi za neintelektualne bila 1500eu😏

Moj PC  
1 1 hvala 1
10 godina

Sve bi to tržište izreguliralo da je otvoreno. Neće nitko za 1500, ajmo 1600, 1700... 2500 pa uskladiti cijenu poštanskih usluga da bude samoodrživo, ali to je problem jer smo (i) socijalna država... bar volimo tako misliti. Onda bi bilo sranje jer ne bi bilo prihvatljivo glasačima pa bi vlada dobila po ušima, a to je big no-no. Da ne pričamo o optimizaciji radnih mjesta, ureda, uprave... krv bi tekla u potocima - skoro kao kad bismo ukinuli 80% neodrživih samouprava. Bolje (im) je ovako.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
XyA kaže...

Zamisli kakve bi plaće bile za intelektualne poslove kad bi za neintelektualne bila 1500eu😏

Ha čuj, nije to ni toliko glup posao da možeš dovest nekog jadnog stranca pa nek nosi pisma, a milion pravilnika a da ne spominjemo neoznačene adrese i slično. I onda imaš situaciju da ti danas trebaju 3-4 čovjeka odraditi posao koji je nekad radilo 12-13-14-15-16 kad se moglo sve laganini.

I onda te "jaše" korisnici, a "jaše" te i šefovi. A ajd probaj izračunati koliko vremena treba za isporučiti recimo 200 pošiljki za koje trebaš potpis da su zaprimljene.

kad dođe neko novi najčešće kad prvi dan treba početi sam raditi bez nadzora pobjegle glavom bez obzira jer za tu plaću raditi to što se radi neće niko, može se naći i gluplji i jednostavniji posao za te iznose. I onda, jbg, ajmo nova reorganizacija kako sa još manje ljudi odnet više "malih paketa"...

14 godina
Zasto netko tko ne radi intelektualan posao bio slabo placen? U normalnim drzavama ljudi koji odštopavaju kanalizaciju imaju plaće kao intelektualci.
Svatko radi što zna, ovaj zna učiti a ovaj drugi je hrabar i stavlja zivot i zdravlje na kocku, sto je neprocjenjivo.
Sjedi na moped pa dostavljaj 8 sati po kiši, zimi ili na +40°C. Vidjet ćes ubrzo da ti trebaju platiti 1500€ za to.
Galaxy S24 Ultra
6 godina
Moš ti imat znanja za najintelektalniji posel ak te niko ne treba

Halooo...opet, kapitalizam, ponuda i potražnja

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice