Je li netko ovo isprobao, kakvi su dojmovi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li netko ovo isprobao, kakvi su dojmovi?
BF verzija battle royal igre i totalna kopija COD verzije. Oni koji vole BF i COD budu uzivali a ostali nek se drze pubg, apexa i slicnih igara. Nije da je lose samo not my cup of tea.
Meni je dosta dobro, ali ekipa ima mješane osjećaje i nije im to to.
Očito se kopirao CoD Warzone u mnogim stvarima, sa par unikatnih BF twistova.
Nekoliko puta sam crashao jučer i to mi je baš ubilo volju za igrom.
Imam osjećaj da za će za 2-3 tjedna igra biti neigriva.
Snajper i dosta otvorenog prostora.
Neke mehanike su spore, ali to ne mora biti nužno loše (replate, redeploy). UAV se da srušiti kao i cijele zgrade.
Vidio sam igru gdje je tim imao 3 tenka i naravno da su dobili.
ARC Raidersi mi izgledaju kao bolji proizvod.
Nisam inace fan call of duty-a, al ovo je vidljivo da je kopija ali je definitivno bolja, nema boljeg nego kad se poraspada cijela zgrada do temelja, + ubacili su neke svoje cake ali po meni odlična igra, igrao sam tarkov di imam tisucinjak sati, igrao sam Arenu breakout infinite sa 500tnjak sati, pubg, cod, apex te je ovo mix svega, i zbilja je dobro, sto se tice arc raidersa ne mogu se nazalost slozit da je dobra igra, apsolutno je dosadna igra, nema nekog vaznog loota ko u areni i tarkovu, samo skupljas dijelove sa kojima kupis pušku, i od 10 gejmova nijedan fajt nisam našao ,svi se skrivaju ko jbni štakori, dok je u bf-u akcija konstantna, jedva da imas oduška. ( plus arc raiders se placa, ne zaboravite, nije mi ove 2 igre za usporedbu)
Tak da nadam se da ce se igra i dalje igrat jer ima potencijala za ovaj mod