WhatsApp uvodi korisnička imena: rezervirajte svoj

poruka: 6
|
čitano: 8.493
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WhatsApp uvodi korisnička imena: rezervirajte svoj".
17 godina

Moš malo goli k... Mislim pristupiti beta testiranju jer je više ne primaju nove beta testere. Tako da ništa od toga, puška. Biti će nam dostupan taj feature kad bude i svim ostalim ovcama.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: WhatsApp uvodi korisnička imena: rezervirajte
Zabole me za vanity feature
17 godina

Pa nije baš tako. Možeš barem vaditi mast rodbini. Bližoj i daljoj. Staviš za username samo svoje prezime. Pa ni ne mogu. :)

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam beta verziju, ali nemam taj feature jos uvijek.

Slow rollout je, kao i uvijek sa whatsappom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Gubica.

Nije ni ovako bilo nešt posebno problematično, al fora je kaj ćeš imati jedinstveni nick.

Mac
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: WhatsApp uvodi korisnička imena: rezervirajte
Nije nužno vanity feature, kasnije će bit i mogućnost da imaš Whatsapp bez broja mobitela šta je odlična stvar za bilo koga ko cijeni privatnost i brine se da mu ne procuri broj mobitela zbog nekog kontakta pa dobiva spam pozive od tko zna koga...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice