Dok god je rat u Ukrajini ne moramo strahovati od "opakih" varijanti i pripadajućih covid mjera...
Dok god je rat u Ukrajini ne moramo strahovati od "opakih" varijanti i pripadajućih covid mjera...
pandemijska mašinerija budno prati i samo čeka svoju priliku...
Bmk iskreno
Lažeš. Uopće te to ne zanima.
Onaj koga to zaista zanima, ionako već zna odgovor na pitanje je li liječnik koji radi na odjelu gdje se liječe životno ugroženi pedijatrijski pacijenti cijepljen i boosteriran ili nije.
Ovako samo pokazuješ da si neinformirani, primitivni trol.
Onaj koga to zaista zanima, ionako već zna odgovor na pitanje je li liječnik koji radi na odjelu gdje se liječe životno ugroženi pedijatrijski pacijenti cijepljen i boosteriran ili nije.
Opa'
Mada nekada treba dati konkretan odgovor, ovo pokazuje da Zdravko cuci u svima nama.
Jerbo Joca Amsterdam mater itd.
I nije to losa stvar. Centrirati stvari kao Ante Pavlovic.
Sljedeća 2 desetljeća su kritična!
@Gebirgs
Ti si provokator, kaj provocira doktora medicine. Onak skrivečki iz anonimnosti, a Doc svojim imenom i prezimenom, stoji iza svojeg rada.
ZM je nebitan u ovoj priči. al vidio bi tebe kada se za nešto boriš, pa ti dođe novinar provokator, kaj se prodao za 50 eura, pa te provocira.
Stalno i konstantno. E, kada ZM, pita tog novinara provokatora kakav mu je privatni život, onda ovaj novinar poludi.
Zkj?
-------------
Vrlo dobar članak. Ako vam obiteljski liječnik, preporuči cijepljenje, učinite to.
Cijepiva su dokazani borci kontra teških bolesti.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Nadglednik dina
Kakve su sada ove izjave?
Gdje su ti "bed side manners"?
Nazalost moram prinjetiti da dalje nisi odgovorio koliko si boostera primio.
Evo i mene zanima
Dakle doktore, koliko sii boostera primio, s obzirom da nam ih i dalje preporucujes.
Povedi nas primjerom.
Mozes se javiti i na PM,
Evo i mene zanima
Dakle doktore, koliko sii boostera primio, s obzirom da nam ih i dalje preporucujes.
Mozes se javiti i na PM,
Evo i mene zanima
Mozes se javiti i na PM,
"I rest my case".
Kako stoje nove varijante i vjetrovi, da li se i dalje prenose istim? Štite li dvoje gaće bolje nego jedne? Ima li preporuka koje gaće je najbolje nositi i koliko cesto mijenjati? Da li je propisan razmak od osobe koja ima simptome vjetrova?
evo, bez da trolam, i mene zanima, a vjerujemo i jos mnoge na ovom forumu koji prate ovaj topic. Vecina ljudi koje ja poznajem je odustala nakon 2. bustera. Po nekom vremenskom pravilu 2 na godinu, doc je vjerojatno primio 6-8 bustera... sto mi je prilicno nevjerojatno
... doc je vjerojatno primio 6-8 bustera... sto mi je prilicno nevjerojatno
Onako, zanima me što ti je točno nevjerojatno?
... doc je vjerojatno primio 6-8 bustera... sto mi je prilicno nevjerojatno
Onako, zanima me što ti je točno nevjerojatno?
7-9x se pikati i unositi u tijelo cjepivo koje niti sprecava daljnje sirenje niti pomaze da se ne zarazis jer ima hrpa sojeva i varijanti i podvarijanti koje kruze i bez problema zaobilaze kratkotrajni efekt zastite dobiven cjepivom... a cini se da se i rizici od komplikacija povecavaju sa svakim boosterom... sorry, ali malo mi je nevjerojatno da bi si to itko radio... osim ako je smrtno bolestan/prepun komorbiditeta
... sorry, ali malo mi je nevjerojatno da bi si to itko radio... osim ako je smrtno bolestan/prepun komorbiditeta
Egocentrizam na najjače.
Ili ako je zbog profesije u stalnom i neposrednom kontaktu sa imunokompromitiranim, smrtno bolesnim/prepunim komorbiditeta?
Okupili se antivakser sljedbenici na jednoj temi 
Primio sam dva cjepiva i boost cjepivo, (nakon preboljele korone sam primio sva ta cjepiva i poslije nisam bio zaražen) bude li trebalo idem po još.
Evo letim, trčim, nije mi ništa, nema posljedica od tog zlog cjepiva.
... sorry, ali malo mi je nevjerojatno da bi si to itko radio... osim ako je smrtno bolestan/prepun komorbiditeta
Egocentrizam na najjače.
Ili ako je zbog profesije u stalnom i neposrednom kontaktu sa imunokompromitiranim, smrtno bolesnim/prepunim komorbiditeta?
ne čitaš s razumijevanjem... mislim da smo davno utvrdili da ovo cjepivo ne štititi od prenošenja virusa...
Primio sam dva cjepiva i boost cjepivo, (nakon preboljele korone sam primio sva ta cjepiva i poslije nisam bio zaražen) bude li trebalo idem po još.
a okupili se jbga i retardi koji jedva čekaju da ljudima zalijepe etikete
Meni su učeni ljudi rekli da su antivakseri retardirani
ne čitaš s razumijevanjem... mislim da smo davno utvrdili da ovo cjepivo ne štititi od prenošenja virusa...
Naravno, ono služi za stjecanje profita. 
Doc vam je lijepo odgovorio (-pročitajte gornje postove) na pitanje vezano za broj primljenih cijepiva.
Zkj mene nitko ne pita koliko sam ja puta primio? Kada pišem ovaj primio, mislim na cijepivo kontra C-19?
Sada uskoro ide i cijepivo kontra sezonske gripe, pa evo prilike opet se cijepiti.
E, da primio sam 4 puta. Bio sam među prvi koji se išao cijepiti Pfizeferom. Naime, što je dobro za Izrael, dobro je i za mene. Svi se neuki čude zkj sam se toliko puta cijepio, al' ne slušam njih. Neg' doktor medicine.
Mene bi zanimalo koliko ste vi knjiga pročitali u životu?? Mislim, na vas kaj vodite tuđe brige i evidencije, koliko se puta tko cijepio?
@Gebirgs
Ti si provokator, kaj provocira doktora medicine. Onak skrivečki iz anonimnosti, a Doc svojim imenom i prezimenom, stoji iza svojeg rada.
Cuj njega. Da su pravila igre takva da moram postati imenom i prezimenom tako bi i komentirao. Covjek je kolumnist i odabrao je da je na forumu prisutan u istom formatu.
Takodjer, bio fasader ili doktor medicine, na forumu komentiras. Smatrao moj komentar provokativnim ili ne, a osobno ne vidim provokaciju, tvoje pravo.
Kako misliš okupili se antivakseri? Pa obzirom da nisi ažuriran niti si pratio preporuke isto si nažalost obican antivakser...doduše malo je čudno što su svi generalno odustali nakon koje doze suprotno preporukama znanosti. Odjednom parole, cjepi se, misli na druge više ne pale? Možda tebi nije ništa, ali ugrožavaš potencijalno sve oko sebe.
Negoli, kako stojimo s antivakserima u zdravstvenom sustavu?
HZJH preporuka je da se zdravstveni djelatnici, trudnice, stariji od 65 itd. cijepe ukoliko nisu ažurirani ili preboljeli covid unutar 6 mjeseci. Koliko imamo samo antivaksera u zdravstvenom sustavu, koliko među trudnicama... ? :)
U zdravstvenom sustavu ima i alkoholičara, pušača, ovisnika o psihofarmacima, lijekovima protiv bolova, svega ima, kao i među ostalom populacijom.
I zdravstveni djelatnici su ljudi..