AirPods Pro 3 praktički su nemoguće za popraviti

poruka: 6
|
čitano: 2.196
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AirPods Pro 3 praktički su nemoguće za popraviti".
14 godina
AirPods Pro 3 praktički su nemoguće za popraviti

Ne vjerujem ni da ljudi popravljaju i slusalice koje se mogu popraviti eventualno. 

Ja sam pred koronu uzeo svoje prve bezicne slusalice, sabbath e12 ili x12, ne sjecam se tacno modela. 

Bile na gearbest oko 25 eura sa nekim popustom. Nesto kasnije desi se da izgubim kutiju od slusalica. Trazio samo kutiju i jedva da postoji. I ono sto sam nasao kostalo 50ak eura. Dosta vise nego slusalice kad sam placao. 

Zatim sam jednom imao galaxy buds mislim prva generacija. Crkla jedna slusalica, ali naravno, samsung nije dao da kupis samo tu slusalicu i uparis sa kutijom i drugom slusalicom. Ako su dali moras ici u ovlasteni servis, sto i kosta. I naravno, odose slusalice, gdje drugo nego u e-waste.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 1
3 godine
Re: AirPods Pro 3 praktički su nemoguće za popravi
Ko god mi je nešto popravljao ili nije bilo kako treba ili se pokvarilo u roku od jedne godine.

0 0 hvala 0
16 godina
Vidis ja imam surprotno iskustvo.
Meni su popravci uvijek bili odlicni sto se tice tehnikalija, cak mi je jednom lik koji mi je fixo laptop rekao da su sada ti spojevi koje je rijesio bolji nego tvornicki i laptop je nastavio radit iducih x godina.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
Mislin da cak nije problem kvaliteta popravka koliko cinjenica da ti cijena ispadne skoro slicna novom proizvodu
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 0 hvala 0
16 godina
stirko55 kaže...
Mislin da cak nije problem kvaliteta popravka koliko cinjenica da ti cijena ispadne skoro slicna novom proizvodu

Mislim da je to najveća razlika kada gledamo tehnologiju danas i prije cca 30 godina (90-te). Onda je tehnologija bila iznimno skupa, ali je zato vrijeme majstora/servisa bilo jeftino, pa je popravak imao smisla. A danas je zapravo obrnuto, tehnologija je postala jeftinija i pristupačnija ali su servisi poskupili. Također prije su stvari bile glomazne pa si zapravo i mogao popraviti nešto unutar njih

Meni se pred par mjeseci dogodio problem da mi je apple watch nakon godinu i pol prestao raditi sam od sebe - ispraznila mu se baterija i više se ne može upaliti od tada, zapinje u boot loop-u. Odnio ga na servis u nadi da postoji šansa da ga poprave te sam dobio ponudu za zamjenski sat (isti model series 9) po cijeni skupljoj nego tada aktualnoj series 10, i onda na taj zamjenski sat dobivaš samo 3 mjeseca garancije

Jednostavno ispadne nelogično popravljati ili mjenjati stari uređaj ako za istu cijenu mogu dobiti novi model sa novom garancijom.

Stoja
13 godina
Stoja kaže...
stirko55 kaže...

Mislim da je to najveća razlika kada gledamo tehnologiju danas i prije cca 30 godina (90-te). Onda je tehnologija bila iznimno skupa, ali je zato vrijeme majstora/servisa bilo jeftino, pa je popravak imao smisla. A danas je zapravo obrnuto, tehnologija je postala jeftinija i pristupačnija ali su servisi poskupili. Također prije su stvari bile glomazne pa si zapravo i mogao popraviti nešto unutar njih

Meni se pred par mjeseci dogodio problem da mi je apple watch nakon godinu i pol prestao raditi sam od sebe - ispraznila mu se baterija i više se ne može upaliti od tada, zapinje u boot loop-u. Odnio ga na servis u nadi da postoji šansa da ga poprave te sam dobio ponudu za zamjenski sat (isti model series 9) po cijeni skupljoj nego tada aktualnoj series 10, i onda na taj zamjenski sat dobivaš samo 3 mjeseca garancije

Jednostavno ispadne nelogično popravljati ili mjenjati stari uređaj ako za istu cijenu mogu dobiti novi model sa novom garancijom.

Mislim da su to 2 od 3 velika razloga sto si navevo.

Prije

Relativno jeftinije vrijeme servisa/tehnicara

Proizovdi skuplji

I prozivodi naspram danas puno jednostavnije prirode, pa je i sve bilo lakse popraviti nego danas.

Danas

Proizvodi su jeftiniji

Proizvodi su kompliciraniji za popravke

Vrijeme majsotra i servisera je skuplje

I danas je malo jednostavnije sto se tice reklamacije i garancije neg prije.

Ubi bene, ibi patria.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice