Lijepo....vidi se da para buši, tamo gdje bušilica ne može.
Sada će Vas susjedi početi špijunirati...i kaj će te sad?
Lijepo....vidi se da para buši, tamo gdje bušilica ne može.
Sada će Vas susjedi početi špijunirati...i kaj će te sad?
Nije ni čudo da mi paketi koji idu preko HP-a nestaju, 2 od 3 nikad ugladala svjetlo dana u zadnjih godinu dana, razglednica sa mora putuje 3 mjeseca do Zagreba....
Ovo je blago rečeno bolesno. HP dobiva stotine milijuna od nas koji stvarno nešto radimo i doprinosimo. A oni nisu sposobni odradit najobičniji posao dostave pošte. Šta je sljedeće, HŽ će plaćat penzićima da budu kondukteri, vozači vlakova? Koji k. je tim uhljebima, gdje je granica nerada?
@maxus182
Nema ljudi. A, sada su se ljudi javili, pa će lakše biti organizirati distribuciju pošte. Redovnog poštara se oslobađa vremenski i energetski onog dijela posla na kojeg ode dosta resursa.
Taj posao preuzima poštar honorarac.
Dobro ideja. Mogli bi ovi kaj nemaju main job, biti i kontrolori karata u javnom, a i željezničkom prijevozu.
-----
Mislim da je ljudima sramota raditi. Sramota je krasti.
Svi trebamo raditi. Ne pitaj se kaj može domovina učiniti za tebe, nego obratno. Ti za domovinu.
@maxus182
Nema ljudi. A, sada su se ljudi javili, pa će lakše biti organizirati distribuciju pošte. Redovnog poštara se oslobađa vremenski i energetski onog dijela posla na kojeg ode dosta resursa.
Taj posao preuzima poštar honorarac.
Dobro ideja. Mogli bi ovi kaj nemaju main job, biti i kontrolori karata u javnom, a i željezničkom prijevozu.
-----
Mislim da je ljudima sramota raditi. Sramota je krasti.
Svi trebamo raditi. Ne pitaj se kaj može domovina učiniti za tebe, nego obratno. Ti za domovinu.
Nema ljudi a 300.000 uhljeba na državnoj sisi. Dokle god pušiš te priče bit će samo još gore i gore. Ovakvu ideju samo mozak uhljeba može smislit.
Kada ti neku važnu poštu HP penzić-uhljeb izgubi, kome ćeš se žalit? Staračkom domu možda? Sretno nam bilo sa takvim mozgovima.
Ovo je blago rečeno bolesno. HP dobiva stotine milijuna od nas koji stvarno nešto radimo i doprinosimo. A oni nisu sposobni odradit najobičniji posao dostave pošte. Šta je sljedeće, HŽ će plaćat penzićima da budu kondukteri, vozači vlakova? Koji k. je tim uhljebima, gdje je granica nerada?
Nemere. Uvezimo 5 iljada' azijskih stjuardesa da budu kondukterke. S osmjehom i kulturno
Potpisat cu odma'
Ako nismo sposobni da upravljamo mikro drzavicom od 3 milijuna zadriglih primitivaca, onda bar nek' tonemo gledajuci zgodna nasmijana lica egzoticnih curetaka.
Ionako racuni dolaze debelo iza datuma dospijeca... Rjesenje Porezne iz 5. mjeseca ove godine je doslo prije par dana, HAK Reviju nisam vec mjesecima vidio...
Samo nek nose postu penzici, Nepalci, Vulkanci... Naletjet ce na nekog krivog sa previse novaca ili jos gore, na nekog tko nema sto izgubiti pa ce biti placa i kuknjave po novinama i forumima "kako to, kako to"...
Nije loše za džeparac u fušu pa sam potpisao ugovor. Došao mi neki nezgodan poziv pa sam napisao da me nema doma, tehnički me nije ni bilo jer kad sam si zvonio nisam mogao biti unutra da si otvorim. Zajeb je bio kad mi je došao paket nije mi se dalo ići po stepenicama i ostavio sam si papirić da dođem na šalter.
Tako će rješavati i kontrolore leta... metoda je metoda.
"u nečija četiri zida"... a nitko ne zna "metodu nad parom"? Posebno kada susjed bude čitao bankovni izvod.