I tako izleti baterija pod drugi auto i eksplodira i ubije nekog drugog. Brilliant!
Katapultiranje baterije: bizarno kinesko rješenje
- poruka: 13
- |
- čitano: 5.830
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo ni u south parku nema.
S ovim mogu izvoditi drive-by-ove.
Pa, airbag funkcionira ist tako, auto je već pun exploziva. Da, kad se aktivira imaš opekline na rukama koje su držale volan, ali je glava u komadu.
Tako da mi se sviđa ovaj kreativan pristup.
Kad završiš u jarku, sljepljen s banderom, na krovu... bilo bi dobro moći izbacit bateriju prije nego počne goriti. Kad sadašnji EV, koji su jedno s baterijom, počnu goriti, ne možeš ništa. Ni vatrogasci ne mogu ništa.
Cool. Ispuca bateriju u obliznji staracki dom i tko je promijenio kukove na vrijeme ima sansu, ostali vise srece drugi put!
Pa, airbag funkcionira ist tako, auto je već pun exploziva. Da, kad se aktivira imaš opekline na rukama koje su držale volan, ali je glava u komadu.
Tako da mi se sviđa ovaj kreativan pristup.
Kad završiš u jarku, sljepljen s banderom, na krovu... bilo bi dobro moći izbacit bateriju prije nego počne goriti. Kad sadašnji EV, koji su jedno s baterijom, počnu goriti, ne možeš ništa. Ni vatrogasci ne mogu ništa.
ma super, ljudi priskoče u pomoć, vatrogasci krenu rezat metal da te izvuku, a ti ih pokosiš baterijom
nije baš da funkcionira isto kao airbag, airbag ti spasi život uz par opekotina, ovo može vrlo lako ubit nekog
Trebalo bi nekim senzorima onemogućiti katapultiranje baterije u pješački nadhodnik ili neki nadvožnjak ako ide u zrak, najbolje da ju mehanizam zakuca u neki objekt bez ljudi s dosta tekućine koja bi apsorbirala kinetičku energiju, npr u cisternu s benzinom ako baš nema u blizini šlepera s Janom.
Saznat ćemo zak koju godinu ako bude sreće.
I tako izleti baterija pod drugi auto i eksplodira i ubije nekog drugog. Brilliant!
Meni je fascinanto da se moze skupiti 10, 20, 50 ljudi koji ozbiljno promišljaju ovakav koncept i da nema jednog koji ce reci: "koji je vama j k"
Meni je fascinanto da se moze skupiti 10, 20, 50 ljudi koji ozbiljno promišljaju ovakav koncept i da nema jednog koji ce reci: "koji je vama j k"
Tog 11., 21., ... su izbacili iz ekipe.
Designed by ISIS