Svetogrđe.

Cirkus i makar-šta. Sve zbog pregleda.
Nije to "test izdržljivosti", nego antiintelekutalizma. Činjeničnog il' hinjenog.

Svetogrđe.

Cirkus i makar-šta. Sve zbog pregleda.
Nije to "test izdržljivosti", nego antiintelekutalizma. Činjeničnog il' hinjenog.

U ovom slučaju, izuzmemo li faktor male bakterije i/ili samo jedne kamere, ostalo je na ovom mobilnom gadgetu sve super fenomenomenalno, moje skromno subjektivno razmišljanje!
Čak i faktor debljine kada se stavi maskica, kada se doda eksterna bakterija, ipak je to SCHMEKER sa Velikim pokrićem, želio to netko osporiti koliko god htio, nije u pravu!
Ići dokazati "NEŠTO" što niti jedna imalo normalna osoba neće pomisliti niti u smrtnoj agoniji je DEBILANA NA Ntu! Nu, dokazao je da je "igračka" to i za velike i opasne dečke, a ne samo za mamine maze! Dok bude izašao (predmnijevam) iPhone Fold, zgražat ću se nad njegovom torturom, ali bar ću zbog njega biti sretan i siguran što imam u rukama, jer ovi Pro Max modeli su sigurno danas jako jako tvrdi, a ja ga neću tlačiti građevinskim strojevima i aparaturom, kao na primjer valjkom za asfaltiranje ceste
!!!!!!
ATJ Lučko
Zbog njegovih videa sad imamo ojacanja oko antena i utora za sim karticu. Pucali su mobiteli ko kokice.