Tanki iPhone Air lako će se saviti i puknuti? Test

poruka: 3
|
čitano: 2.037
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tanki iPhone Air lako će se saviti i puknuti? Test".
11 godina
protjeran

Svetogrđe. 

Cirkus i makar-šta. Sve zbog pregleda.

Nije to "test izdržljivosti", nego antiintelekutalizma. Činjeničnog il' hinjenog.

Mac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U ovom slučaju, izuzmemo li faktor male bakterije i/ili samo jedne kamere, ostalo je na ovom mobilnom gadgetu sve super fenomenomenalno, moje skromno subjektivno razmišljanje! 
Čak i faktor debljine kada se stavi maskica, kada se doda eksterna bakterija, ipak je to SCHMEKER sa Velikim pokrićem, želio to netko osporiti koliko god htio, nije u pravu! 

Ići dokazati "NEŠTO" što niti jedna imalo normalna osoba neće pomisliti niti u smrtnoj agoniji je DEBILANA NA Ntu! Nu, dokazao je da je "igračka" to i za velike i opasne dečke, a ne samo za mamine maze! Dok bude izašao (predmnijevam) iPhone Fold, zgražat ću se nad njegovom torturom, ali bar ću zbog njega biti sretan i siguran što imam u rukama, jer ovi Pro Max modeli su sigurno danas jako jako tvrdi, a ja ga neću tlačiti građevinskim strojevima i aparaturom, kao na primjer valjkom za asfaltiranje ceste !!!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Zbog njegovih videa sad imamo ojacanja oko antena i utora za sim karticu. Pucali su mobiteli ko kokice.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice