Sklopivi iPhone bi mogao izgledati kao dva spojena

poruka: 2
|
čitano: 2.220
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sklopivi iPhone bi mogao izgledati kao dva spojena".
9 godina

Ne vidim tu puno optimizma. Dapace, imao sam prilike vidjeti par Samsunga Fold 2-3 godine starih, i wear and tear s unutrasnje strane gdje se laminat odljepljuje i ekran lagano ide "u smoki" nije koncept za koji bi dao lovu. Pogotovo taj tip novca koji iPhone naplacuje. 

A da mozemo ocekivati slamperaj i polukuhani proizvod samo dokazuje najnoviji "scratchgate" (vijest od prije 2 dana), koji jos niste obradili, na iPhone-u 17. Gdje je zastita boje uzasna, ogrebotine upropastavaju telefon, ali neko negdje ocekuje pare bez muzike, kao i uvijek. I to ne malo para za polupecen proizvod. 

Mislim koliko je tesko nakon toliko iskustva i milijardi "v zepu" na flagshipu osigurati farbanje na nivou?

Ozbiljno sam razmisljao o nabavi nove 17-ice, ali hard pass. iPhonu treba dati godinu dvije da ispegla bugove i hardverske probleme, onda to izgleda puno bolje. Znaci 17-icu kupujem u 2027.

0 0 hvala 0
14 godina

Utvaram si tako ponekad da sam dalekovidan, ili samo vidovit, kada s vremena na vrijeme prognoziram kako će se razvijati priča sa nečim, ili nekim nebitno, a baš sam neki dan o tome komentirao u temi iPhone 17, obzirom su se ostvarili uvijeti za realizaciju istog nakon dolaska iPhonea Air! 
Uvjeren sam da će slijedjeći iPhone imati ime iPhone Fold, koji vjerojatno dolazi iduće godine, ali u mojem slučaju preskačem 2026, kao i 2027 godinu, dok vjerojatno 2028 bude došao iPhone Fold 3, sa ispravljenim nedostacima i izlječenim dječijim bolestima! 
U ovakvoj kombinaciji, baš me živo pere kako će izgledati stranice na spojnom dijelu, zaobljene ili ravne cijelim rubom?! 
Obzirom sam prezadovoljan kamerama koje imam na iPhone16 Pro Max, najveći će vjerojatno biti minus (moje skromno subjektivno razmišljanje) zadržati kvalitetu Pro Max modela, a moguće me razuvjere, tko će ga znati ?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice