Dunning-Krugerov efekt: maska od limunovog soka

poruka: 36
|
čitano: 15.819
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dunning-Krugerov efekt: maska od limunovog soka".
14 godina
Re: Dunning-Krugerov efekt: maska od limunovog sok
Napon kaže...

Ili, evo još jedan vrlo dobar način na koji se može prokazat cijela ta situacija - tko je sve stajao iza i podržavao cijepljenje i mjere? Da vidimo:

HDZ - uključujući Plenkovića i Alemku -eksperimentirajmo na našoj djeci- Markotić, Vatikan, Rimski klub, Black Rock, britanska kraljevska kruna, veliki bankari i industrijalci, medijski moguli, Hollywood, Trump, Putin, američki demokrati, kineski režim, EU birokrati, nastavite niz.. - sve redom ljubitelji istine i čovjeka. 

Lukašenko nije.

13 godina
Napon kaže...

Pronađite snimke koje pokazuju kako se ljudi tresu i otežano govore, kao da su stalno pod elektrošokom. Bila je čak neka organizirana grupa znanstvenika i doktora oštećenih cjepivima - redom se tresli, neki sjedili u invalidskim kolicima, jedva govorili. Karijere im uništene. Imali su za cilj iznošenje istine u javnost i tužbe.

Ili pronađite one koji su pokazivali kako im vene svijetle pod crnim svjetlom - zbog enzima luciferaze. U nekim američkim gradovima su instalirali javnu rasvjetu s crnim svjetlom, zašto? Prirodu Pfizera i sličnih - ne treba ni spominjat. A to je samo promil, već tada dostupnog razotkrivajućeg materijala - za one koji imaju oči i uši. I u mom malom gradu se je štošta dalo primijetit i čut, mada se ljudi trude skrit štetu ili smrt bližnjeg kao zmija noge, time stajući na putu istini.  

Ili, evo još jedan vrlo dobar način na koji se može prokazat cijela ta situacija - tko je sve stajao iza i podržavao cijepljenje i mjere? Da vidimo:

HDZ - uključujući Plenkovića i Alemku -eksperimentirajmo na našoj djeci- Markotić, Vatikan, Rimski klub, Black Rock, britanska kraljevska kruna, veliki bankari i industrijalci, medijski moguli, Hollywood, Trump, Putin, američki demokrati, kineski režim, EU birokrati, nastavite niz.. - sve redom ljubitelji istine i čovjeka. 

Znamo mi da ti sve znaš. Ne moraš se više trudit.  

42
4 mjeseca
protjeran

Naravno da ne znam sve, kao nijedan čovjek, ali čini se da sam ipak upućeniji od tebe. Naravno, nitko ti ne brani da se i sam uputiš, pa me nadvisiš u tome. Meni bi bilo drago. 

0 0 hvala 0
17 godina
Napon kaže...

Naravno da ne znam sve, kao nijedan čovjek, ali čini se da sam ipak upućeniji od tebe. Naravno, nitko ti ne brani da se i sam uputiš, pa me nadvisiš u tome. Meni bi bilo drago. 

Upućen si kako točno?

11 godina

Za početak, zanimljiv tekst. Čak štoviše - i humorističan:
"... [zablude dovode do, op. a.] urušenog povjerenja u znanstvene i zdravstvene institucije" i "dugoročnom urušavanju povjerenja u javno zdravstvo". Jadan naš javni zdravsteni sustav - povjerenje i ugled mu je narušeno! Ne brinite doktore, već je na dnu i tu i tamo neko cipelarenje mrtvog magarca neće pogoršati stvar.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma sve 5, dok nije Doc Berecki umijesao Covid-19...Kao, bili su ovi Idioti iz dnevnih soba, bez znanja i potrebne edukacije. Da, bili su. Ali bili su i ovi iz Kriznog Stozera koji su provodilil imbecilne mjere. I sad su samo ovi Idioti, Antivakseri i Ravnozemljasi krivi jer se izgubilo povjerenje u javno zdravstvo. Jesu. Ali vise su krivi ovi, koji su toboze govorili "u ime struke" a sprovodili su Zulum, da bi se i Turci mogli sakrit. U slucaju napada na moj komentar preporucam RKI Files od Instituta Robert Koch u Njemackoj. https://www.rki.de/SharedDocs/FAQs/DE/COVID-19-Pandemie/Protokolle/FAQ-Liste-Krisenstab.html?nn=16911042#entry_16925122 Oni su bili ono sto su kod nas bili Markoticka i Beros. Samo sto su se nijemci "decovidirali" na vrijeme, jer ne zele da im ostane ljaga prevaranata i obmanjivaca. Ali za to treba imati Karakter i Hrabrost, sto nas najcesce ne krasi. Nazalost.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice