Trumpova izvršna uredba o vizama udar je na tehnol

poruka: 9
|
čitano: 7.226
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trumpova izvršna uredba o vizama udar je na tehnol".
16 godina

Ja vidim benefit ulaganja ovih milijun fokara u iskaznicu koja ce bit rijetka i mozda se moze skupo prodat za 20g :) 

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Tak' ti je to. Poruka je jasna.

Ako imaš toliko veliku želju doći k nama, moraš biti spreman i na određeni dio žrtve.

Nije dovoljno to kaj si sposoban il' kvalitetan, nego moraš imati i određenu svotu novaca.

Ugl., nego ostavite se vi US-IT. Dođite na balkansko. To je vaš rang i doseg. Uživajte!!

Mac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Super, možda sad više pametnih ljudi dođe u europu umjesto SAD. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Trumpova izvršna uredba o vizama udar je na te
Zasto bi dosli na kontinent koji ima skoro nikakvu proizvodnju i definitivno nikakve inovacije
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2025 21:46 (stirko55).

1 3 hvala 0
18 godina
Jedna od smislenijih odluka. Ako netko stvarno vrijedi, tvrtka nece imati problem iskesirat ekstra 100k. A s druge strane nece dovodit jeftine indijce da ruse cijenu rada.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
stirko55 kaže...
Zasto bi dosli na kontinent koji ima skoro nikakvu proizvodnju i definitivno nikakve inovacije

Lupetaš gluposti s kojima te propagandisti hrane. U top 10 najinvoativnijih zemalja svijeta, većina su iz Europe. Kina se tek nedavno probila u top 10 prestižući Njemačku koja je bila na 10-tom mjestu. Ovo za proizvodnju neću ni komentirati jer je preglupo.

Malo manje tiktok/instagram propagande i malo mućnuti glavom i provjeriti činjenice (bez glorificiranih papagaja tipa chatgpt).

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2025 7:50 (Entry Point).
16 godina
Entry Point kaže...
stirko55 kaže...

Lupetaš gluposti s kojima te propagandisti hrane. U top 10 najinvoativnijih zemalja svijeta, većina su iz Europe. Kina se tek nedavno probila u top 10 prestižući Njemačku koja je bila na 10-tom mjestu. Ovo za proizvodnju neću ni komentirati jer je preglupo.

Malo manje tiktok/instagram propagande i malo mućnuti glavom i provjeriti činjenice (bez glorificiranih papagaja tipa chatgpt).

Mislim da si me zaminia sa sobom, lupetas gluposti koje ti se serviraju. Vidio sam taj clanak o najinovativnijim zemljama i to je smijesno, prodi malo po europi pa mi reci di s ocituje ta inovativnost. Jedino inovativno sta imaju je kako ce sta manje CO2 biti u zraku i kako ce to bolje servirati ljudima. Nemoj me molinte nasmijavat sa tim propagandama o jakoj europi, Jedino jako sta ima je bankarski senktor u svicarskoj koja nije dio EU

17 godina
stirko55 kaže...

Zato što više ne mogu u SAD? Nemamo inovacija zato što većina pametnih ljudi ode u SAD gdje imaju više slobode i novaca, možda se sad to promjeni.

16 godina
al za takvo nesto moras imat firmu ili nekakv odjel koji bi ih sakupijo, ako nema nesto vec formirano sa EU resursima tesko da ce neko iz azije dolazit biti inicijalni pokretac

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice