I toliko usranom baterijom da su morali sa magnetom dodati vanjsku kao DLC čestitam Crapple!
iPhone Air stiže s A19 Pro SoC-om u najtanjem kući
- poruka: 3
- |
- čitano: 3.785
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam uvijek nezadovoljan baterijom, radije bi uzeo deblji mobitel s dužom baterijom, ali ovaj tvoj komentar je smiješan kao i većina koja dođe po defaultu popljuvati Appleove proizvode.
Briješ na estetiku, želiš tanki mobitel i ne smeta ti kaj ćeš ga svaku večer puniti? Uzmi Air.
Totalno si tup na estetiku gadgeta kao ja i jedino ti je bitna funkcionalnost i duža baterija? Uzmi pro max sa esim ili ekvivalent iz kineskog tabora i bok.
To kaj nisi dio tržišta odnosno target publike kojoj je namijenjen ovaj uređaj ne znači da je isti loš, tu je kao opcija.
Ma kada si najbolji svi se lože na tebe. Čitao sam kaj pišu balkanski veleumovi opće prakse novostima iz Apple, te se čini da ne žike baš stvari...
...to je vam je vrlo slično, ak ne isto kako je obučena gradska zagrebačak spica subotom. Sve tobože neka moda, a kada ono tamo neke plahate iz neke "modno osvještene" trgovina za široku potrošnju.
Naime, nigdje nema oblek, koju potpisuju neki dizajner. Ne, mislim sada na ove balkanse, nego na svjetske.
Tak vam je i sa Appleom.