Uživo: Stiže novi iPhone 17 s Pro Motionom

poruka: 35
|
čitano: 17.804
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uživo: Stiže novi iPhone 17 s Pro Motionom".
6 mjeseci
Re: Uživo: Stiže novi iPhone 17 s Pro Motionom
Zemljanin kaže...
doublev kaže...

Niti jedna druga tema na Bugu ne trigerrira ovakvu količinu komentara kao što je Appleovo i Samsunogovo predstavljanje novih uređaja. Sve sami stručnjaci s vrlo relevantnim razmišljanjima.  

Pa je, sva sreca da je tvoj komentar donio "strucne informacije", nego mislim da cu i ja kao i kolega iz prethodnog komentara pricekat malo reakcije trzista na AIR te 

napokon da prijedem s 12 na 17 .

Steta sto se vise nije pricalo AI mogucnostima, ili mozda nemaju nikakvog napretka?

Vjerujem da je to rezervirano za WWDC, rujan bude vecinom fokusiran na hardware

15 godina
Zemljanin kaže...

Steta sto se vise nije pricalo AI mogucnostima, ili mozda nemaju nikakvog napretka?

Nema nikakvog napretka. Apple Intelligence je smeće u odnosu na Gemini. 

14 godina
Uživo: Stiže novi iPhone 17 s Pro Motionom

iPhone 17 je stvarno sada iznimno konkurentan. Konačno 120Hz, manji bezeli-veći ekran, bolja baterija.

Kome zoom nije previše bitan, stvarno nema potrebe za Pro model. 

Air je prekrasan, ali zato full osakaćen

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 mjeseci
protjeran
doublev kaže...

Niti jedna druga tema na Bugu ne trigerrira ovakvu količinu komentara kao što je Appleovo i Samsunogovo predstavljanje novih uređaja. Sve sami stručnjaci s vrlo relevantnim razmišljanjima.  

Pa vjerojatno velika večina onih koji objavljuju na tim temama ima neko iskustvo korištenja.

16 godina
Jel to samo mene bode u oko ovaj apple logo na PRO modelima nije na sredini mobitela nego je pomaknut prema dolje??
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice