YouTube Premium preko "jeftinije" zemlje? Uskoro m

poruka: 37
|
čitano: 13.065
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube Premium preko "jeftinije" zemlje? Uskoro m".
12 godina
Re: YouTube Premium preko "jeftinije" zemlje? Usko
slitinabakra kaže...
Mutombo Dikembe kaže...
Zaporožac kaže...
syncmaster245b kaže...

Grayjay.

I ovo je zadnji put da cu ga ovdje spomenuti (iako je vec treci put).

Ostatak ekipe, uzivajete u mazohizmu..

A kaj je to nekaj posebno ?

Pa otkad You tube postoji, postoje i najobičniji adblokeri koji svi do jednoga blokiraju reklame.

Kad si takav frajer nabavi nam za LG TV WEB OS nekaj protiv Yubitu reklama ?

Kad si takav frajer nabavi nam za LG TV WEB OS nekaj protiv Yubitu reklama ?

Za tak nekaj ti treba Pihole ili neki drugi DNS sink.

Niti Pihole niti ijedan drugi DNS sink ne radi za facebook i youtube reklame. Zasto? Zato jer sa iste domene sa koje dolazi content dolaze i reklame 

E jbg onda neznam :(

6 mjeseci
neaktivan
YouTube Premium preko "jeftinije" zemlje? Uskoro m

Evo još jednog načina kako gledati YT bez reklama bez da imate Premium

To try it out, follow these steps: First, download Microsoft Edge Canary on your Android device, type edge://flags in the search field, and press Enter. Then, search for Video Background Play and choose Enabled from its status drop-down menu. After that, restart the browser.

Next, head back to the Microsoft Edge homepage, tap the hamburger icon at the bottom-right corner, and choose Settings. Then, select Site settings > Background video playback and enable the Background video playback toggle.

Now, YouTube videos will continue to play in the background even if you don’t have a YouTube Premium subscription. The videos won’t pause when you switch tabs in Edge, switch apps, or even lock your device. As mentioned, this also works across other websites.

Edge Canary also shows a pop-up on its first launch that reads, “Turn on Ad blocker to watch videos without interrupting ads.” Choosing Turn On from this pop-up enables an ad blocker in Edge, so you won’t see ads on most websites, including YouTube.

Microsoft found a way to let you play YouTube in the background on Android, without Premium

0 0 hvala 0
4 godine
Najbrži kaže...

Hoćeš pokušati i javiti? Ja mogu tek za dan-dva probati na C2, danas imam radnu akciju

Znam za to, bilo je na tv portalima i forumima.

Nitko ne želi instalirati, a svi imaju tu skriptu .

Brk kaže...
Druze moj na zaporoscu je bila stangica s kojom si mjerio kolicinu benzina u rezervoaru, ali to si trebao znati prije kupovine "premium" vozila. 😅 🤣

??!!

Dođeš s posla pijan na forum.

Rekao sam ti da to više ne radiš.

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
14 godina
Rainalcar kaže...
Preglednik Brave i riješeno

imam brave i edge microsoft

kad idem sa brave treba  malo vremena da učita youtube 5-10 sec

dok kod edge otvara odmah

u čemu je kvaka

6 godina
valisaurea kaže...
Rainalcar kaže...

u čemu je kvaka

To su odavno poceli radit, crackdown na adblockere https://www.ndtv.com/feature/redditors-claim-youtube-deliberately-slowing-down-videos-for-ad-blocker-users-8673350

Ukratko, kada detektiraju brave / adblocker itd namjerno usporavaju otvaranje videa

15 mjeseci
slitinabakra kaže...
valisaurea kaže...
Rainalcar kaže...

u čemu je kvaka

To su odavno poceli radit, crackdown na adblockere https://www.ndtv.com/feature/redditors-claim-youtube-deliberately-slowing-down-videos-for-ad-blocker-users-8673350

Ukratko, kada detektiraju brave / adblocker itd namjerno usporavaju otvaranje videa

Mogu potvrditi iz vlastitog iskustva da je to istina.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice