Šaljete li glasovne poruke preko WhatsAppa?

poruka: 8
|
čitano: 6.697
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šaljete li glasovne poruke preko WhatsAppa?".
14 godina

Organski mi se gade. 

Kada bi bar postojala AI opcija sažimanja glasovnih poruka. Na primjer 20 minuta besposličarskog baljezganja na 1 minutu korisnog sadržaja... Ah da i automatsko brisanje nakon x dana.

Toliko su iritantne da mi se i žena žali kako ne može naći vremena da ih sve presluša, a mora kao ne bi ispala nepristojna.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina

Nerviraju me,moram ih slusat,a u 90 posto slucajeva nisam sam,svojim posiljateljima istih nikad ne mogu vjerovat da nije neko neugodno sranje ako neko sa strane cuje,napisi,procitam i ne zna nitko

Svemirski mega car
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina

Neki ljudi su mi prestali pisati te slati te glasovne poruke. Ja to ne preslušavam. Još sam im to rekao. Tako da nemam više problema sa tim.

Moj PC  
7 0 hvala 1
10 godina

apsolutno zabranjeno. ne slusam, ne zanima me.

jedina iznimka je ako negdje netko vozi, pa pusti glasovnu poruku "jel sad lijevo ili desno", brza je komunikacija, u suprotnom, ne zanima me.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Neki dan na inzistiranje burazovo sam snimio i poslao glasovnu poruku dugačku 40 sec.

Prvi put do sad. Nije mi mogao odgovoriti na poziv, bilo je predugačko za pisati to što sam mu imao za reći, a baš mi se nije tipkalo i eto...

Inače, što sam stariji sve manje mi se tipkaju bilo kakve poruke i većinu komunikacije preko mobitela i raznih IM obavljam pozivima i video pozivima.

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

apsolutno nikad to ne šaljem i ne slušam kad mi netko pošalje, ALI pošto koristim gboard redovito šaljem "glasovne" poruke koje tipkovnica pretvori u tekst, kad sam u autu, ruke zauzete i sl. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel moguće to blokirati da uopće ne dolazi?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Osobno šaljem kratke glasovne, ponajviše ženi, pogotovo kad sam u pokretu i ne mogu tipkati šibnem glasovnu od 10-15 sekunda koja je u globalu "dolazim, tu sam, kasnim" ili nešto slično.

A sada da ću slati poznaniku ili prijatelju glasovnu od X minuta da ga pitam gdje je i šta ima to ne dolazi u obzir, za to je čovjek izmislio poruke, pozive i kafiće.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice