Kako produljiti trajanje baterije mobitela na puto

poruka: 5
|
čitano: 6.456
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako produljiti trajanje baterije mobitela na puto".
17 godina

Članak na razini inbexa

Ono što meni poždere bateriju su pozadinski procesi od loše optimiziranih aplikacija koje se vrte i kad se ugasi ekran

1 1 hvala 1
16 godina
Re: Kako produljiti trajanje baterije mobitela na
Ges kaže...

Članak na razini inbexa

..

-kat ispod.. :)

-za one koji nisu polovili bit, ako želite produljiti trajanje, smanjite potrošnju..

-pri čemu se to ne odnosi samo na baterije.. primjenjivo univerzalno na svu materiju u svemiru, npr vodu-hranu ili sav potrošni materijal-resurs-gorivo.

-nešto iz klase miracleblade noževa, kojim možete prerezati pile (na pola) ako želite samo polovicu (a imate čitavo pile).. i upgrade verzija kad plavuša reže pizzu na 6 kriški ili na 8 ovisno koliko je gladna :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina

kako si ja produljim vijek trajanja baterije - za početak pogasim sve što mi ne treba kad sam van stana na dulje vrijeme (bluetooth, wifi, nfc - s tim da bluetooth i nfc koristim ionako rijetko ili nikako na mobu)

ostalo - ne drkam po mobu non stop, osim kad mi fakat treba neki info ili poziv

za extra dulje izbivanje - nosim mini powerbank u džepu (5000mAh), zlu ne trebalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2025 15:48 (60nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 mjeseci
Re: Kako produljiti trajanje baterije mobitela na
Kakavi su to mobiteli! Bluetooth mi uvijek spojen mobitel sa satom , a često i miš dok surfam doma, te troši oko 1% baterije , zbilja zanemarivo.
NFC uvijek upaljen , niti 1%.
Ušteda je po noći staviti na avijončić.

Dok put je već problematičan kad turistički drndam non stop po Google karte te tražilici što obići , to troši bateriju. Ovo Bluetooth, wifi, nfc zanemarivo , kao i aplikacije u pozadini , huawei je savršeno optimiziran.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
14 godina

Dobro je ugasiti svjetiljku ako ti ne treba, puno kraće traje kada ju ostavim umjesto noćne lampe. Najgore je ako spojiš kablove s baterije na kleme akumulatora nekome na parkingu koji ne može zaverglati auto.

5 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice