Članak na razini inbexa
Ono što meni poždere bateriju su pozadinski procesi od loše optimiziranih aplikacija koje se vrte i kad se ugasi ekran
Članak na razini inbexa
Ono što meni poždere bateriju su pozadinski procesi od loše optimiziranih aplikacija koje se vrte i kad se ugasi ekran
Članak na razini inbexa
..
-kat ispod.. :)
-za one koji nisu polovili bit, ako želite produljiti trajanje, smanjite potrošnju..
-pri čemu se to ne odnosi samo na baterije.. primjenjivo univerzalno na svu materiju u svemiru, npr vodu-hranu ili sav potrošni materijal-resurs-gorivo.
-nešto iz klase miracleblade noževa, kojim možete prerezati pile (na pola) ako želite samo polovicu (a imate čitavo pile).. i upgrade verzija kad plavuša reže pizzu na 6 kriški ili na 8 ovisno koliko je gladna :)
kako si ja produljim vijek trajanja baterije - za početak pogasim sve što mi ne treba kad sam van stana na dulje vrijeme (bluetooth, wifi, nfc - s tim da bluetooth i nfc koristim ionako rijetko ili nikako na mobu)
ostalo - ne drkam po mobu non stop, osim kad mi fakat treba neki info ili poziv
za extra dulje izbivanje - nosim mini powerbank u džepu (5000mAh), zlu ne trebalo
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Dobro je ugasiti svjetiljku ako ti ne treba, puno kraće traje kada ju ostavim umjesto noćne lampe. Najgore je ako spojiš kablove s baterije na kleme akumulatora nekome na parkingu koji ne može zaverglati auto.