Kužim da ljudi nabrijavaju aute i kontrolu policije..
Dali stvarno postoji zakon koji zabranjuje okupljanja?
Po kojem to članku zakona ja i moji frendovi nemogu svoje ferarije parkirat na nekom privatnom parkingu od pevexa ili nekog drugog dučana?
Po kojem to članku zakona ja i moji frendovi nemogu svoje ferarije parkirat na nekom privatnom parkingu od pevexa ili nekog drugog dučana?
ko vam to i brani?
vi se skupite, dode policija i posalje vas sve na tehnicki (to mogu doslovno random na cesti radit ako zele, nedavno kod mene u gradu su zaustavljali i cim je auto bio sumnjiv ides na tehnicki), vi svi uredno prodete tehnicki i mozete se okupljat dalje.
problem je sto na tim okupljanjima vise od 50 posto vozila ne prode tehnicki jer nemaju ateste, a neka vozila su kompletno opasna za voznju na cesti. murja je skuzila di ce si lagano nabit normu, dodu na ovo jedno okupljanje i napisu minimalno 20-30 kazni na odronima od auta i seljo tuningu.
Ne parkiraju nego se izivljavaju usred noci, turiraju, pale gume itd. i bude doslovno sve u krugu od kilometar. To ti se zove "narusavanje javnog reda i mira", znam, tesko pojmljivo.
Ne parkiraju nego se izivljavaju usred noci, turiraju, pale gume itd. i bude doslovno sve u krugu od kilometar. To ti se zove "narusavanje javnog reda i mira", znam, tesko pojmljivo.
Pa nek love "opake" pojedince, "play stupid games, win stupid prices".
Ja sam došel sa frendom popit kavu i malo vidjet kaj drugi voze, popričat..
Zakaj bi sve bacali u isti koš i zabranili car meet?
Opčenito, ima dosta ljudi u HR kaj voze aute koje možeš samo sanjat, ja bi osobno rado otišal na meet i malo pogledal aute iz snova uživo.
Ako su iskljuceni auti iz prometa onda su krame
Tko to dolazi gledat ?
Klinci kojima je fora čuti otvorene auspuhe i led svijetla ispod šasije.