Zagrebačka policija upala na "Car meet" na zapadu

poruka: 6
|
čitano: 3.993
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zagrebačka policija upala na "Car meet" na zapadu ".
16 godina

Kužim da ljudi nabrijavaju aute i kontrolu policije..

Dali stvarno postoji zakon koji zabranjuje okupljanja?

Po kojem to članku zakona ja i moji frendovi nemogu svoje ferarije parkirat na nekom privatnom parkingu od pevexa ili nekog drugog dučana?

1 3 hvala 0
16 godina
Re: Zagrebačka policija upala na "Car meet" na zap
danko99 kaže...

Po kojem to članku zakona ja i moji frendovi nemogu svoje ferarije parkirat na nekom privatnom parkingu od pevexa ili nekog drugog dučana?

ko vam to i brani? 
vi se skupite, dode policija i posalje vas sve na tehnicki (to mogu doslovno random na cesti radit ako zele, nedavno kod mene u gradu su zaustavljali i cim je auto bio sumnjiv ides na tehnicki), vi svi uredno prodete tehnicki i mozete se okupljat dalje. 

problem je sto na tim okupljanjima vise od 50 posto vozila ne prode tehnicki jer nemaju ateste, a neka vozila su kompletno opasna za voznju na cesti. murja je skuzila di ce si lagano nabit normu, dodu na ovo jedno okupljanje i napisu minimalno 20-30 kazni na odronima od auta i seljo tuningu. 

13 godina
danko99 kaže...

Ne parkiraju nego se izivljavaju usred noci, turiraju, pale gume itd. i bude doslovno sve u krugu od kilometar. To ti se zove "narusavanje javnog reda i mira", znam, tesko pojmljivo.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
16 godina
Minneyar kaže...
danko99 kaže...

Ne parkiraju nego se izivljavaju usred noci, turiraju, pale gume itd. i bude doslovno sve u krugu od kilometar. To ti se zove "narusavanje javnog reda i mira", znam, tesko pojmljivo.

Pa nek love "opake" pojedince, "play stupid games, win stupid prices".

Ja sam došel sa frendom popit kavu i malo vidjet kaj drugi voze, popričat..

Zakaj bi sve bacali u isti koš i zabranili car meet?

Opčenito, ima dosta ljudi u HR kaj voze aute koje možeš samo sanjat, ja bi osobno rado otišal na meet i malo pogledal aute iz snova uživo.

10 godina

Ako su iskljuceni auti iz prometa onda su krame

Tko to dolazi gledat ?

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
2 1 hvala 0
6 godina

Klinci kojima je fora čuti otvorene auspuhe i led svijetla ispod šasije. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2025 19:06 (Chayy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice