Je li ovo stvarni video neobične prometne nezgode?

poruka: 7
|
čitano: 4.433
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Je li ovo stvarni video neobične prometne nezgode?".
11 godina

Ne znam zašto mora biti "AI generiran"?
Sudar i vozila čine mi se realni.
Tragovi guma na kolniku su jednostruki što je sumnjivo.

Radionica i okolina nemaju ispravne sjene tako da su vjerojatno montirani u snimku.

Kamera se pomiče i slijedi auto koji ulijeće u radionicu - također je sumnjivo.

Moglo bi lako biti da nije AI - netko je našao snimku sudara i onda zamijenio pozadinu (okolinu) tako da izgleda zabavno.

0 0 hvala 0
4 godine

Ne znam je li AI, no po poznavanju fizike vozila, ovo je moguća situacija.

Bijeli automobil je htio izbjeći sudar, opleo je po gasu, sve ostalo je normalna putanja bojelog, osim što je bizarre, točno da se odveze automehaničaru.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prije par dana sam vidio ovaj vodeo na youtube-u ali je bio "mirror"?!

Auto koji je udario je dolazio sa desne strane, sad ga ne mogu pronaći. Ako ga iskopam priložim link.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Je li ovo stvarni video neobične prometne nezg
Boris grozni kaže...
Jbte od toliko zbivanja na it sceni i svijetu hw vi o nekom nevaznom videu, dajte ja cu vam pisati vijesti...

Koji ti dio nije jasan, nije bug prenio nego Autonet?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
1 1 hvala 0
4 godine
suspendiran
sudy_freak kaže...
Boris grozni kaže...
Jbte od toliko zbivanja na it sceni i svijetu hw vi o nekom nevaznom videu, dajte ja cu vam pisati vijesti...

Koji ti dio nije jasan, nije bug prenio nego Autonet?

Pa na BUG forumu je bila pod aktivne teme, komentiram na BUG-u Komentari članaka s naših web stranica. Pa koji tebi dio onda nije jasan? Jel Isus to prenio i gdje su moguci komentari?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2025 22:40 (Boris grozni).
11 godina

Da skratimo priču, sama prometna nezgoda je vjerojatno stvarna snimka, ali su natpisi "Garage & Service" i "AUTO REPAIR SHOP" naknadno dodani na snimku.

Ovdje na ovom linku se to možda i bolje uoči:

https://www.youtube.com/shorts/-1Dutx6Ss2o

0 0 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...

Pa na BUG forumu je bila pod aktivne teme, komentiram na BUG-u Komentari članaka s naših web stranica. Pa koji tebi dio onda nije jasan? Jel Isus to prenio i gdje su moguci komentari?

autonet i jest jedna od 'njihovih stranica'

tebi opet nije jasno da je to članak s autoneta, a da ne piše 'Komentari naše web stranice' nego ...naših web stranica - što bi značilo da ih ima više, a među njima su autonet, mreža itd.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice