Sve je više prijava da se Galaxy Z Fold 7 ne otvar

poruka: 3
|
čitano: 2.243
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve je više prijava da se Galaxy Z Fold 7 ne otvar".
15 godina

Pa tko to jos kupuje pored Honora?

2 0 hvala 0
17 godina

2100 eura, 2100 eura, 2100 eura. Kaj nije to malo prevec za mobitele opcenito? Vidim da ljudi masovno kupuju skupe flagship mobitele desetljecima neovisno o cijeni, od nezaposlene ekipe do onih na minimalcu pa sve do direktora svemira. Imam osjecaj da mi je neke promaklo, neko svojsto koje osoba dobije posjedovanjem takve stvari koje ja ne percipiram.

Linux, Arch Linux.

7 0 hvala 0
6 godina
Re: Sve je više prijava da se Galaxy Z Fold 7 ne o
Ante kaže...

2100 eura, 2100 eura, 2100 eura. Kaj nije to malo prevec za mobitele opcenito? Vidim da ljudi masovno kupuju skupe flagship mobitele desetljecima neovisno o cijeni, od nezaposlene ekipe do onih na minimalcu pa sve do direktora svemira. Imam osjecaj da mi je neke promaklo, neko svojsto koje osoba dobije posjedovanjem takve stvari koje ja ne percipiram.

Pretpostavljam da imas vise od 35 godina ;) Meni to odavno nije jasno. U stvari jasno mi je. To je za ekipu koja ih kupuje za pokazivanja a to se najvise istice kada se prica o novom iphone i uvijek se prvo naglasi u kojoj novoj boji dolazi. Korisniku je to najmanje bitna stvar jer gleda u ekran a ne pozadinu ali pozadinu vide svi ostali a njavise se ti skupi modeli kupuju radi toga. Osim za ekipu kojoj neko drugi kupuje mobitel. Tad bi i ja vjerovatno uzeo neki preskupi model. Jednostavno jer je nabavna cijena nula. Ali mobitel koji ja placam je top mobitel ispod 500 eur. Trenutno je to Poco F6 pro koji ima i oled ekran sa gustocom piksela vecem od iphone 16 pro i s25 ultra. Staklo naprijed staklo pozdai metalno kuciste vise nego dobru kameru 120W punjenje (100% za 19 minuta, Iphone 50 % za 30 minuta samsung 65% za 30 minuta a 4 puta skuplji plus dobijem punjac od 120W u kutiji;)) itd itd....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice