LG i Kia u automobile donose video streaming, ali

poruka: 8
|
čitano: 4.687
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG i Kia u automobile donose video streaming, ali ".
15 godina

To oni potiču veći broj automobilskih nesreća, sad nam još fali da gledamo serije i filmove dok vozimo. Sve obrnuto od sigurnosti u prometu. Sve otišlo u majčinu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: LG i Kia u automobile donose video streaming,
Piše da je dostupno samo kad vozilo miruje. Znači očekujem puno više trubljenja kad se semafor promijeni u zeleno ili se pokrene kolona.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Piše da je dostupno samo kad vozilo miruje. Znači očekujem puno više trubljenja kad se semafor promijeni u zeleno ili se pokrene kolona.

Istina, sad sam skužio u članku, moj bed. Makar ne kužim zašto bi to itko koristio kad staneš i dođeš na odredište, onda idem u kuću na veliki ekran ili kino. Nadalje baš me zanima kako će to akumulator pozdraviti ili ćeš morat imati cijelo vrijeme upaljeni auto, barem za ovaj ne električni auto Kia Sportage.

14 godina
Recimo ako voziš getaway car pa čekaš s upaljenim autom i gledaš Reservoir dogs na Netflixu dok su tvoji u banci.

Vjerojatno ima još primjera.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Recimo ako voziš getaway car pa čekaš s upaljenim autom i gledaš Reservoir dogs na Netflixu dok su tvoji u banci.

Vjerojatno ima još primjera.

E fala na primjeru, sad već imam smisla 

7 godina

Ili dok žena skoči "samo 5 minuta" u Zaru, samo da nešto brzo pogleda.... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 mjeseci
To je za one bijedne Amere beskućnike koji žive u autima , za njih je ovo fantastično, sad će imati i kućno kino.

Apsurdna ideja ali neki će sigurno kupiti pretplatu za auto zabavu.

Mislim nije ono o Amerima smiješno , zimus su se djeca smrzla i umrla dok je majka bila odsutna, a auto ostao bez goriva i ugasio se.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina

Izvadiš tu njihovu multimediju i staviš si neku android multimediju i imaš šta god želiš bez plaćanja pretplate. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice