Blokatori oglasa prikazuju više problematičnih por

poruka: 4
|
čitano: 2.616
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Blokatori oglasa prikazuju više problematičnih por".
10 godina

"Među tim oglasima nalaze se lažne zdravstvene i financijske tvrdnje, manipulativni dizajnerski trikovi poput lažnih tajmera, eksplicitni ili uvredljivi sadržaji, reklame za alkohol i kockanje, politički oglasi bez jasnih oznaka te brojne prijevarne sheme."

ako se među tim oglasima nalaze lažni oglasi, onda je za to kriva izvorna tvrtka koja takve oglase propušta bez provjere s kime posluje.

nije da se radi o malicioznom kodu unutar blokatora oglasa.

3 0 hvala 0
7 godina

chrom mi je na racunalu toliko zakrkan reklamama da mi ne moze vrtit obican html koliko steka

ili cu kupit novo racunalo ili prelazim na brave. ovo vise nema smisla. 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Blokatori oglasa prikazuju više problematičnih
Blokator ostaje uključen, može biti samo to da neću posjećivati problematičnu stranicu. Nemam vremena niti živaca potrošiti nekoliko minuta da bi stisnuo pedeset krizica da bi došao do sadržaja. Svaka čast stranicama koje imaju diskretne reklame, ne napade i takvima moj blokator ne blokira ništa

4 0 hvala 0
16 godina
Re: Blokatori oglasa prikazuju više problematičnih
raychica kaže...

..

ako se među tim oglasima nalaze lažni oglasi, onda je za to kriva izvorna tvrtka koja takve oglase..

-dodatno, ako usporedimo s letcima i sl papirićima koje se zataknu pod brisač na autu ili ubacuju u kaslić.. odgovorna je firma-brand koji se reklamira, jer on plaća biz.. i to se donekle uredno riješava, jedino ostaje nejasno zašto isto pravilo ne vrijedi online.. tj kao da je medij ono što čini razliku umjesto djela, .. no ok, problem je i jurisdikcija, no barem bi unutar eu to moglo biti uređenije, .. i bilo bi kad bi biz-politika to željeli, dok lobisti plaćaju pa ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice