Kanabis udvostručuje rizik smrti od srčanih bolest

poruka: 10
|
čitano: 1.750
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kanabis udvostručuje rizik smrti od srčanih bolest".
16 godina

Ne čini se nelogičnim da bi pušenje cannabisa (dakle udisanje dima kao kod pušenja duhana) moglo imati negativne posljedice po zdravlje. Ostaje pitanje da li se rezultati istraživanja odnose samo na pušenje ili i na ostale oblike konzumacije (ulje, itd.)? U tekstu iza linka nisam uspio doći do jasnog odgovora.

Pored toga, malo je nejasno da li spomenuta skupina obolijeva/umire češće upravo zato jer koristi cannabis (kauzalnost), ili pak zato jer općenito više piju, pušu, itd... (korelacija)?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kanabis udvostručuje rizik smrti od srčanih bo
hoover kaže...

Ne čini se nelogičnim da bi pušenje cannabisa (dakle udisanje dima kao kod pušenja duhana) moglo imati negativne posljedice po zdravlje. Ostaje pitanje da li se rezultati istraživanja odnose samo na pušenje ili i na ostale oblike konzumacije (ulje, itd.)? U tekstu iza linka nisam uspio doći do jasnog odgovora.

Pored toga, malo je nejasno da li spomenuta skupina obolijeva/umire češće upravo zato jer koristi cannabis (kauzalnost), ili pak zato jer općenito više piju, pušu, itd... (korelacija)?

Ili zato jer imaju munchies = jedu vise = debele su svinje = srcane tegobe jer su debele svinje. 

Mene zanima koliki je rizik kod fit ljudi i ako se to odnosi samo na couchpotato konzumente ili sve.

16 godina

Nisam vidio da mi tlak naraste ili da se javi aritmija nakon konzumiranja ali garmin mi registrira ogroman skok stresa prilikom konzumacije. 

0 0 hvala 1
9 godina
Gajotres kaže...

Nisam vidio da mi tlak naraste ili da se javi aritmija nakon konzumiranja ali garmin mi registrira ogroman skok stresa prilikom konzumacije. 

ako konzumiras pušenjem ima smisla

probaj sa uljem, bas me zanima da li je rezultat isti

17 godina
hoover kaže...

...

Koliko znam ljude koji koriste, kanabis i alkohol se gotovo pa međusobno isključuju. Sa druge strane, ovo što NEW_MAN piše je definitivno prisutno kod nekih. Kada se ljudi podsmehuju stavu da je kanabis gateway droga, često kažu da jesete gateway, ali do frižidera.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
9 godina
Ivan(4) kaže...
hoover kaže...

...

Koliko znam ljude koji koriste, kanabis i alkohol se gotovo pa međusobno isključuju. Sa druge strane, ovo što NEW_MAN piše je definitivno prisutno kod nekih. Kada se ljudi podsmehuju stavu da je kanabis gateway droga, često kažu da jesete gateway, ali do frižidera.

onda loše znaš 

jako često je tu neka pivica, gemišt ili nešto uz joint, ako se puši u drštvu.

17 godina

Trenutno mi padaju na pamet tri osobe koje redovno koriste. Izađemo s jednim uveče - pije čaj ili limunadu. Izađemo s drugim - možda se odluči popiti pivo, posle danima kuka kako mu nije prijalo i kako se podsetio zašto ne voli alkohol i koliko je trava bolja. Za trećeg ne znam, više se ne družimo previše, ali mislim da i on mnogo više duva (svakodnevno, barem je tako bilo) nego što pije.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2025 13:40 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas su studije na svakom koraku. Ustvari popularno je započet članak sa tom rečenicom, to uvijek potakne komentare i posječenost stranica.

U sve te studije vjerujem kao našoj Kolindi koje je rekla da več surađuje sa drugim državama i da čemo imat 8000 eura plaču.

1 0 hvala 0
9 godina

Novo istraživanje je pokazalo da je broj istraživanja u rastu

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
#danko99

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice